REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

Kobiece tatuaże

# Mero

24.10.2023 08:21

Chętnie przyjmę polecenia studio tatuażu gdzie zrobię kobiecą, delikatną i kolorową dziarkę. Zarzućcie jakimiś namiarami :)

# Angus

24.10.2023 08:39

Jeśli szukasz studia, które specjalizuje się w kobiecych i delikatnych tatuażach, to polecam sprawdzić studio Jah Love w Warszawie. Mają różnych artystów, więc na pewno znajdziesz kogoś, kto spełni Twoje oczekiwania. Mam nadzieję, że znajdziesz coś dla siebie!

# porecka

25.10.2023 12:08

Słyszałam o kilku studiach w Warszawie, które robią świetne kobiece tatuaże. Warto rzucić okiem na Jah Love, mają tam artystów, którzy potrafią zrobić naprawdę delikatne i kolorowe prace.

REKLAMA

# felis

30.10.2023 12:08

Pozbieraj kontakty i popatrz na portfolio każdego z nich ja tak wybierałam :)

# Mero

02.11.2023 08:34

Dziękuję pięknie za wszystkie rady <3

Magda171983

02.11.2023 10:38

Interesujące, sama się zastanawiałam nad tatuażem, ale nie wiedziałam gdzie

REKLAMA

# popa

21.11.2023 14:16

Jakie są wasze doświadczenia z tatuażami w miejscach bardziej widocznych, jak na przykład ręce czy szyja? Czy spotkaliście się z jakimiś reakcjami w pracy lub w życiu codziennym?

# andriej

05.01.2024 07:14

według mnie jak robić tatoo to właśnie tylko u najlepszych - jakby nie patrzeć to rzecz na całe życie.

# timy

10.01.2024 10:35

Przede wszystkim patrz po artystach. Znajdź tego, który tworzy prace w stylu i o charakterze, które chcesz uzyskać. Do tego właśnie służy portfolio tatuatora. Widzisz tam, w czym najlepiej się on czuje.

REKLAMA

# lenka

15.01.2024 07:34

a mi się najbardzierj podobają motywy roślinne jesli chodzi o kobiece dziarki

# Nik

22.01.2024 16:54

Dobry wieczór! Ostatnio miałam okazję skorzystać z pedicure męskiego w Warszawie https://fastlinestudio.pl/ cennik/pedicure-meski/ w Fast Line Studio. To miejsce zaskoczyło mnie pozytywnie. Profesjonalizm, nowoczesność i przystępne ceny. Dla panów, którzy pragną zadbać o swoje stopy, to idealne miejsce!

# olaaa9393

02.02.2024 02:34

Też ostatnio jestem fanką kolorwych tatuaży! Mam już jeden, ale niestety kolorowy nie jest. Przeglądam różne portfolio i na razie na pierwszym miejscu jest u mnie Aneta z Jah Love Tattoo :)

REKLAMA

# neoo

04.03.2024 09:54

Tatuaże mogą być pięknym sposobem na wyrażenie indywidualności i oryginalności, jednak warto pamiętać o konsekwencjach długoterminowych takiej decyzji.

# Vikki

04.03.2024 10:38

Cześć wszystkim! Odwiedziłam niedawno Fast Line Studio w Warszawie i byłam pod ogromnym wrażeniem. To nie tylko salon fryzjerski, ale także luksusowy salon urody Kraków, gdzie dbają o każdy detal. Profesjonalizm, elegancja i świetny wybór usług. Gorąco polecam!

# nenci

11.03.2024 16:26

mi się marzy taki długo tattoo na kręgosłupie - robił ktos kiedys takie cudo?

REKLAMA

# tuvon

08.05.2024 16:47

Aby Twój tatuaż pozostał żywy i wyraźny przez lata, regularnie nawilżaj skórę i używaj kremu z filtrem UV, gdy tatuaż jest wystawiony na słońce.

# manta

10.05.2024 10:33

Jeśli obawiasz się bólu podczas tatuowania, porozmawiaj ze swoim tatuażystą o opcjach złagodzenia bólu, takich jak kremy znieczulające, które mogą być stosowane przed sesją.

# Natek

30.05.2024 18:01

Jeśli zastanawiasz się nad tatuażem kolibra, warto sprawdzić znaczenie i symbolikę tego wzoru tutaj https://rocknroll-tattoos.pl/tatuaz-koliber-znaczenie-i-symbolika-kolorowego-ptaka/ Znajdziesz tam wiele interesujących informacji o tym kolorowym ptaku. Sprawdź i daj znać, co myślisz.

REKLAMA

# nando

11.06.2024 08:37

Portfolio Jahlove Tattoo robi na mnie mega wrażenie. Sporo ciekawych osób widze jest w tym studio.

# muniak

05.08.2024 18:44

Wydaje mi się, że tatuaże zyskują coraz większą popularność. Jahlove Tattoo w Warszawie ma w tym swój udział dzięki ciekawym projektom, które przyciągają wielu miłośników tatuażu. To miejsce, które warto odwiedzić, aby zobaczyć, jak różnorodne mogą być tatuaże. Co myślicie o ich stylu?
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni