REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# opos

16.05.2019 12:16

W Polsce rządzi, tak naprawdę, jedna partia. Partia Piratów Drogowych Ponad Podziałami. Odpowiedź wiceministra doskonale to udowadnia.

# Marian

16.05.2019 17:30

Precz z aktywistami terrorystami. Brawo minister. PIS znowu ma mój głos.

# porter34

17.05.2019 10:15

Chodnik do chodzenia stał się parkingiem, a ludzie muszą się przeciskać pomiędzy nimi, co uwłacza ich godności. Nie wspomnę o ludziach z wózkami inwalidzkimi czy dziecięcymi. Do tego liczba samochodów lawinowo rośnie i zastawiają wszystko - chodniki, trawniki, wjazdy na posesje.

REKLAMA

# Oburzony

17.05.2019 12:30

To zdjęcie w kontekście tej sprawy to paskudna manipulacja, panie redaktorze dg. Ohyda po prostu! W sprawie nie chodzi bowiem o samochody tak parkujące, jak na zdjęciu, bo w tym przypadku już obecne prawo na to nie pozwala i jest to karane! Musi pan o tym wiedzieć, bo inaczej mógłbym uważać, że jesteś pan co najmniej skończonym ignorantem,jeśli nawet nie coś dużo gorszego. Ten samochód na zdjęciu nie zostawił wolnej powierzchni chodnika o wymaganej szerokości.

# Kokblok

17.05.2019 19:01

Nie jestem za PiSem i nigdy nie będę, jednak raz w życiu coś mądrego jeden z nich powiedział i zrobił. Ach, ten słodki kwik aktywistów. Miód na moje uszy xD

# kłamczuchy?

20.05.2019 14:32

#Oburzony napisał(a) 17.05.2019 12:30
To zdjęcie w kontekście tej sprawy to paskudna manipulacja, panie redaktorze dg. Ohyda po prostu! W sprawie nie chodzi bowiem o samochody tak parkujące, jak na zdjęciu, bo w tym przypadku już obecne prawo na to nie pozwala i jest to karane! Musi pan o tym wiedzieć, bo inaczej mógłbym uważać, że jesteś pan co najmniej skończonym ignorantem,jeśli nawet nie coś dużo gorszego. Ten samochód na zdjęciu nie zostawił wolnej powierzchni chodnika o wymaganej szerokości.
O, i tu też redaktor dg się pojawia...

REKLAMA

# Wiosna

24.05.2019 20:02

Ja mam już tego dość... Wyczyścimy Polskę ze smogu i z nieuczciwych polityków! #wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025