Forum › Warszawa
# opos 16.05.2019 12:16 |
|
W Polsce rządzi, tak naprawdę, jedna partia. Partia Piratów Drogowych Ponad Podziałami. Odpowiedź wiceministra doskonale to udowadnia.
|
# Marian 16.05.2019 17:30 |
|
Precz z aktywistami terrorystami. Brawo minister. PIS znowu ma mój głos.
|
# porter34 17.05.2019 10:15 |
|
Chodnik do chodzenia stał się parkingiem, a ludzie muszą się przeciskać pomiędzy nimi, co uwłacza ich godności. Nie wspomnę o ludziach z wózkami inwalidzkimi czy dziecięcymi. Do tego liczba samochodów lawinowo rośnie i zastawiają wszystko - chodniki, trawniki, wjazdy na posesje.
|
# Oburzony 17.05.2019 12:30 |
|
To zdjęcie w kontekście tej sprawy to paskudna manipulacja, panie redaktorze dg. Ohyda po prostu! W sprawie nie chodzi bowiem o samochody tak parkujące, jak na zdjęciu, bo w tym przypadku już obecne prawo na to nie pozwala i jest to karane! Musi pan o tym wiedzieć, bo inaczej mógłbym uważać, że jesteś pan co najmniej skończonym ignorantem,jeśli nawet nie coś dużo gorszego. Ten samochód na zdjęciu nie zostawił wolnej powierzchni chodnika o wymaganej szerokości.
|
# Kokblok 17.05.2019 19:01 |
|
Nie jestem za PiSem i nigdy nie będę, jednak raz w życiu coś mądrego jeden z nich powiedział i zrobił. Ach, ten słodki kwik aktywistów. Miód na moje uszy xD
|
# kłamczuchy? 20.05.2019 14:32 |
|
#Oburzony napisał(a) 17.05.2019 12:30 O, i tu też redaktor dg się pojawia...To zdjęcie w kontekście tej sprawy to paskudna manipulacja, panie redaktorze dg. Ohyda po prostu! W sprawie nie chodzi bowiem o samochody tak parkujące, jak na zdjęciu, bo w tym przypadku już obecne prawo na to nie pozwala i jest to karane! Musi pan o tym wiedzieć, bo inaczej mógłbym uważać, że jesteś pan co najmniej skończonym ignorantem,jeśli nawet nie coś dużo gorszego. Ten samochód na zdjęciu nie zostawił wolnej powierzchni chodnika o wymaganej szerokości. |
# Wiosna 24.05.2019 20:02 |
|
Ja mam już tego dość... Wyczyścimy Polskę ze smogu i z nieuczciwych polityków! #wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski
https://imgbbb.com/image/emzjZ |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.