Forum › Białołęka
# Marcin 10.09.2012 12:00 |
|
Wojewódzki Inspektoracie Nadzoru Budowlanego - do dzieła! :]
|
# Poolii 10.09.2012 13:56 |
|
Aż się boję komentować....
|
# kukuryku 10.09.2012 14:32 |
|
cyba trzeba będzie wstęge przeciąć i szampana rozbić
|
# ~Moooo 10.09.2012 14:32 |
|
Jestem mieszkanką ul. Klasyków.
Zwracam uwagę, że wiadukty były zrobione już conajmniej 2 miesiące temu! Na co czekamy 2 miesiące??? Ponad rok temu przyszedł ktoś do mnie, zapytał o to czy nie będą mi przeszkadzały ekrany akustyczne, odpowiedziałam, że nie. Teraz mam wiadukt, ekrany, nową ulicę i nie mogę korzystać!!! Pani Prezydent MS Warszawy- o co chodzi? Jak jutro nie puszczą, to napiszę pismo do MS Warszawy- bo to się w głowie nie mieści!!! |
# dziki 10.09.2012 14:37 |
|
ekrany przy skrzyzowaniu, przy przejściu dla pieszych i rowerowym dla drzew? to jaka w tym miejscu jest dopuszczalna prędkość samochodów???
|
# zapalniczka 10.09.2012 14:44 |
|
i z czego się cieszycie będzie smród ze spalin
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 10.09.2012 21:16, wpis modyfikowany 1 raz, |
|
Pojawił się... plan.... uważajcie! Czyli myśl ludzka wyprzedziła kalendarz!
Do tej pory, jak wynika z zamieszczonych tu relacji w barakowozach i za biurkami rozpatrywano, czy Radny, Pan Tumasz, pytając o terminy reprezentował Izbę Gmin, czy Kneset.... Zacytujmy fragment z postu tarantuli01 z dnia 27 sierpnia tego roku, z godziny 20:07: "Druga osoba: A kim Pan jest? Inna osoba: Pan się przedstawił, że radny dzielnicy Białołęka. Druga osoba: A co to za Rada? Inna osoba: Taki sejm, tylko niżej - samorząd." Tu, to niżej... można śmiało dnem nazwać! |
# M ______ 11.09.2012 14:06 |
|
#dziki napisał(a) 10.09.2012 14:37 Jak widzisz ekrany są przeźroczyste, właśnie po to, żeby było bezpiecznie.ekrany przy skrzyzowaniu, przy przejściu dla pieszych i rowerowym dla drzew? to jaka w tym miejscu jest dopuszczalna prędkość samochodów??? Coś za coś- będzie ciszej, ale bardziej niebezpiecznie (każda przeszkoda, nawet szklana stanowi problem dla kierowcy) natomiast będzie ciszej. Pogadamy jak zrobią planowane rondo i będzie przejeżdżać 1000 samochodów/h w godzinach szczytu. Wtedy pewnie te ekrany się przydadzą... Mieszkam ulicę dalej i wg mnie- super, że tam są- bo mam blisko wiadukt, ale będę miała cicho. ~M |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.