REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Grzesiek

18.06.2020 10:36

O jak świetnie że wraca kino samochodowe! Pamiętam jak byliśmy w zeszłym roku na wilku z wall street, fantastyczne wrażenia świetna pogoda i doskonały film. Czekamy na więcej, na razie te filmy które są zapowiedziane widziałam wszystkie, ale w takiej miłej atmosferze na świeżym powietrzu z chęcią zobaczę jeszcze raz.

# kris

18.06.2020 13:34

Na ten włoski film lepiej nie iść z dziewczyną masz pewność że po obejrzeniu tego filmu będzie chciała przejrzeć twój telefon :))) Pomysł rewelacyjny, wybieram się na pierwszy seans, fajnie że to już niedługo - nareszcie coś się zaczyna dziać :-)

# Ann

18.06.2020 15:49

Kino samochodowe to przyszłość. W takiej erze dziwnych chorób i zarażeń, możesz obejrzeć film z ukochaną osobą i czuć się bardzo bezpiecznie. Doskonały dobór filmów do obejrzenia - gratulacje!

REKLAMA

# Monica

18.06.2020 17:32

Mamy bardzo blisko na ulicę Marywilską, Świetny pomysł i doskonała idea, nareszcie będzie co zrobić ze soba wieczorem, filmów które są zapowiedziane nie widziałam ani ja ani mąż więc z chęcią tym bardziej podjedziemy do kina samochodowego.

# Jacekkk

18.06.2020 20:01

Klimat amerykańskich filmów, oraz klimat kina samochodowego jest niesamowity. Byliśmy z jeszcze moją narzeczoną w zeszłym roku kilka razy, super doświadczenie. Z jeszcze większą chęcią podjadę już ze swoją żoną obejrzeć kolejne filmy na świeżym powietrzu :-)!!
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni