REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

# bemciunia

23.02.2018 08:51

Botoks jest bardzo wulgarny. Nie nadaje sie do plenerowego wyświetlania. Warto sprawdzać, co chce się wyświetlać w przestrzeni publicznej.

# bemowianka

23.02.2018 09:11

Świetny pomysł. Super, że są ludzie, którym się chce poświęcić czas na przygotowanie takich inicjatyw.
Botoks można zamienić świetnym polskim filmem - "Najlepszy".

# paulina f

23.02.2018 09:18

W ubiegłym roku był realizowany podobny projekt - seanse odbywały się na Forcie Bema (przy Cafe Jurta). Była super atmosfera i fajne filmy. Niestety pokazy musiały zostać zawieszone, bo ktoś z mieszkańców złożył skargę na policję o zakłócanie ciszy :(

REKLAMA

# bemciunia

23.02.2018 09:27

"Hiszpański temperament" od lat 16, "Pan od muzyki" od lat 15, "Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie" od lat 16, reszty nie chce mi się sprawdzać.
No ja nie wiem, czy wyświetlanie ich między blokami (gdzie przecież mieszkają ludzie w różnym wieku) to dobry pomysł. Może i fajnie, że się komuś chce, szkoda tylko, że przy tym nie pomyśli o konsekwencjach dla współmieszkańców.

# AdamK

23.02.2018 18:03

Takie hałaśliwe z natury rzeczy imprezy powinny być organizowane w miejscach oddalonych od zabudowy mieszkalnej.
Inteligentnym ludziom nie trzeba chyba tego tłumaczyć...

# asai123

25.02.2018 23:13

Też żałuje że w zeszłym roku naprawdę świetne Kino Plenerowe na Forcie przy Jurcie też z Budżetu Partycypacyjnego zostało zawieszone. Powód - skarga mieszkańca.
Nie wiem jak to się uda w środku osiedla.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe