Forum › Bemowo
# bemciunia 23.02.2018 08:51 |
|
Botoks jest bardzo wulgarny. Nie nadaje sie do plenerowego wyświetlania. Warto sprawdzać, co chce się wyświetlać w przestrzeni publicznej.
|
# bemowianka 23.02.2018 09:11 |
|
Świetny pomysł. Super, że są ludzie, którym się chce poświęcić czas na przygotowanie takich inicjatyw.
Botoks można zamienić świetnym polskim filmem - "Najlepszy". |
# paulina f 23.02.2018 09:18 |
|
W ubiegłym roku był realizowany podobny projekt - seanse odbywały się na Forcie Bema (przy Cafe Jurta). Była super atmosfera i fajne filmy. Niestety pokazy musiały zostać zawieszone, bo ktoś z mieszkańców złożył skargę na policję o zakłócanie ciszy :(
|
# bemciunia 23.02.2018 09:27 |
|
"Hiszpański temperament" od lat 16, "Pan od muzyki" od lat 15, "Dobrze się kłamie w miłym towarzystwie" od lat 16, reszty nie chce mi się sprawdzać.
No ja nie wiem, czy wyświetlanie ich między blokami (gdzie przecież mieszkają ludzie w różnym wieku) to dobry pomysł. Może i fajnie, że się komuś chce, szkoda tylko, że przy tym nie pomyśli o konsekwencjach dla współmieszkańców. |
# AdamK 23.02.2018 18:03 |
|
Takie hałaśliwe z natury rzeczy imprezy powinny być organizowane w miejscach oddalonych od zabudowy mieszkalnej.
Inteligentnym ludziom nie trzeba chyba tego tłumaczyć... |
# asai123 25.02.2018 23:13 |
|
Też żałuje że w zeszłym roku naprawdę świetne Kino Plenerowe na Forcie przy Jurcie też z Budżetu Partycypacyjnego zostało zawieszone. Powód - skarga mieszkańca.
Nie wiem jak to się uda w środku osiedla. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.