REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Kim jestem pyta się Jacek Kaznowski ?

# śmieciowa beksa

02.11.2006 18:22

Według mnie to jesteś troche pierdoła. Taka sama jak Smok.Dlaczego to uzasadnie.Skoro byłeś dwie kadencje Przewodniczącym Rady i reprezentując naszą dzielnicę nie dostałeś się do Rady Miasta to mówię żeś pierdoła.Spójrz na Półrolniczaka.Kandydował i ludzie go poparli .Wiesz dlaczego ? Bo wiedzieli że pomimo wielu obowiązków to coś zrobi . Zrobił .Myślę że w tych wyborach ludzie wybiorą takich co robią .Może wedlug Was tak zwanych komuchów. Oni mają obowiązek wpojony.Ty wraz ze swoją Platformą coście zrobili ? Nawet grupy w Radzie nie potrafiliście utrzymać.I wy pchacie się do władzy.
Do palenia dzielnicowych śmieci może się nadajecie.Ale jako palacze nie kazdy musi być radnym.
No i Smoczyński .Dlaczego nie kandyduje do Rady Miasta. Tu jest moje miejsce na ziemi ryknąłby jak jeleń.Mamona, mamona, mamona.Kto ma promowac Białołękę tam w mieście.Nikt ? To czy mogą mieszkańcy zapytać się dlaczego są smrody na Czajce i na terenie Falbetu ? Przy takich patriotach lokalnych jak wy.Śmiejecie się z dawnej władzy,kopiecie w pustkę .Z was się też smieją i dadzą temu wyraz za tydzień.

# prawdomówny

02.11.2006 19:10

Hmm czy mi się tylko wydaje czy ostatnie 12 lat rządzi w Białołęce Gospodarność?
A cała reszta to kierowane niskimi pobudkami wycieczki osobiste.
Bekso towarzysz Kurski jest z Was dumny!

# realista

02.11.2006 20:19

Ostatnio niestety nie rządziła sama Gospodarność. Ostrowski i Stańczyk skutecznie wiele rzeczy spierdolili.

REKLAMA

# piotrek

02.11.2006 21:06

Odwalta się kandydaty z Gospodarności i PISU od Kaznowskiego.
Ma zostać burmistrzem i basta, no qrwa nie przeżyję kolejny raz Wąsacza, a jeśli mi się uda przeżyć, to pokój bez klamek mam murowany i nudno będzie na forum.
Dlatego chociażby dlatego zagłosujta ludki na Jacentego, dajmy mu szansę, niech zostanie Głównym Rozprowadzającym.
Podpisałbym kontrakt z samym Lucyperem, aby Wąsacz nie został Głównym Rozprowadzającym, ale ostatnio mam pecha....i nie daj Bóg, jak tutaj z powrotem na ziemię(12.11.06.) zstąpi Lucyper, to wynik juz bedzie oczywisty, Wąśacz po raz kolejny.
Może Bóg wreszcie przetrze oczy......

# beksa

03.11.2006 18:16

Do prawdomównego.Nie rozumiesz mechanizmu stąd Twoje zdziwienie.Kazdy z naszych przewodniczących to taka ofiara.Gadać to może i owszem ale o czynach to nic nie wiedzą bo Smok ich nie informuje .Na tym to wszystko polega.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl