Forum › Białołęka
Kim jestem pyta się Jacek Kaznowski ?
# śmieciowa beksa 02.11.2006 18:22 |
|
Według mnie to jesteś troche pierdoła. Taka sama jak Smok.Dlaczego to uzasadnie.Skoro byłeś dwie kadencje Przewodniczącym Rady i reprezentując naszą dzielnicę nie dostałeś się do Rady Miasta to mówię żeś pierdoła.Spójrz na Półrolniczaka.Kandydował i ludzie go poparli .Wiesz dlaczego ? Bo wiedzieli że pomimo wielu obowiązków to coś zrobi . Zrobił .Myślę że w tych wyborach ludzie wybiorą takich co robią .Może wedlug Was tak zwanych komuchów. Oni mają obowiązek wpojony.Ty wraz ze swoją Platformą coście zrobili ? Nawet grupy w Radzie nie potrafiliście utrzymać.I wy pchacie się do władzy.
Do palenia dzielnicowych śmieci może się nadajecie.Ale jako palacze nie kazdy musi być radnym. No i Smoczyński .Dlaczego nie kandyduje do Rady Miasta. Tu jest moje miejsce na ziemi ryknąłby jak jeleń.Mamona, mamona, mamona.Kto ma promowac Białołękę tam w mieście.Nikt ? To czy mogą mieszkańcy zapytać się dlaczego są smrody na Czajce i na terenie Falbetu ? Przy takich patriotach lokalnych jak wy.Śmiejecie się z dawnej władzy,kopiecie w pustkę .Z was się też smieją i dadzą temu wyraz za tydzień. |
# prawdomówny 02.11.2006 19:10 |
|
Hmm czy mi się tylko wydaje czy ostatnie 12 lat rządzi w Białołęce Gospodarność?
A cała reszta to kierowane niskimi pobudkami wycieczki osobiste. Bekso towarzysz Kurski jest z Was dumny! |
# realista 02.11.2006 20:19 |
|
Ostatnio niestety nie rządziła sama Gospodarność. Ostrowski i Stańczyk skutecznie wiele rzeczy spierdolili.
|
# piotrek 02.11.2006 21:06 |
|
Odwalta się kandydaty z Gospodarności i PISU od Kaznowskiego.
Ma zostać burmistrzem i basta, no qrwa nie przeżyję kolejny raz Wąsacza, a jeśli mi się uda przeżyć, to pokój bez klamek mam murowany i nudno będzie na forum. Dlatego chociażby dlatego zagłosujta ludki na Jacentego, dajmy mu szansę, niech zostanie Głównym Rozprowadzającym. Podpisałbym kontrakt z samym Lucyperem, aby Wąsacz nie został Głównym Rozprowadzającym, ale ostatnio mam pecha....i nie daj Bóg, jak tutaj z powrotem na ziemię(12.11.06.) zstąpi Lucyper, to wynik juz bedzie oczywisty, Wąśacz po raz kolejny. Może Bóg wreszcie przetrze oczy...... |
# beksa 03.11.2006 18:16 |
|
Do prawdomównego.Nie rozumiesz mechanizmu stąd Twoje zdziwienie.Kazdy z naszych przewodniczących to taka ofiara.Gadać to może i owszem ale o czynach to nic nie wiedzą bo Smok ich nie informuje .Na tym to wszystko polega.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.