Forum › Białołęka
Kim jest Joanna Rabiczko i komu zagraża?
# Wielkopolska 26.10.2014 10:18 |
|
Kim jest ta pani i kto sie jej tak boi skoro wzbudzila takie emocje na forum?
|
# Alda 26.10.2014 23:24 |
|
Każda nowa, energiczna osoba z ciekawą osobowością wzbudza niechęć. I to nie tylko przeciwników ale też tzw. "swoich" przyzwyczajonych do stołków. I może to jeden z powodów dla, którego warto na nią zagłosować?
|
# cha cha cha 26.10.2014 23:26 |
|
zgadnij #Alda: co mnie to obchodzi ?
|
# gość 09.11.2014 07:52 |
|
(Ez 47,1-2.8-9.12)
Podczas widzenia otrzymanego od Pana zaprowadził mnie anioł z powrotem przed wejście do świątyni, a oto wypływała woda spod progu świątyni w kierunku wschodnim, ponieważ przednia strona świątyni była skierowana ku wschodowi; a woda płynęła spod prawej strony świątyni na południe od ołtarza. I wyprowadził mnie przez bramę północną na zewnątrz i poza murami powiódł mnie od bramy zewnętrznej, skierowanej ku wschodowi. A oto woda wypływała spod prawej ściany świątyni, na południe od ołtarza. A On rzekł do mnie: Woda ta płynie na obszar wschodni, wzdłuż stepów, i rozlewa się w wodach słonych, i wtedy wody jego stają się zdrowe. Wszystkie też istoty żyjące, od których tam się roi, dokądkolwiek potok wpłynie, pozostają przy życiu: będą tam też niezliczone ryby, bo dokądkolwiek dotrą te wody, wszystko będzie uzdrowione. A nad brzegami potoku mają rosnąć po obu stronach różnego rodzaju drzewa owocowe, których liście nie więdną, których owoce się nie wyczerpują; każdego miesiąca będą rodzić nowe, ponieważ woda dla nich przychodzi z przybytku. Ich owoce będą służyć za pokarm, a ich liście za lekarstwo. |
# derbianka 09.11.2014 09:15 |
|
Nikim szczególnym, zwykłą osoba, nikomu nie zagraża,a jak ktoś słusznie stwierdził sama lub przez znajomych nakreca wpisu na swój temat na tym forum. Na szczęście ludzie się znają , nie dadzą się omamić tuż przed wyborami i zagłosują jak należy. Milej niedzieli życzę :)
|
# gość 12.11.2014 06:02 |
|
maluczcy (nie maleńcy, maluczcy) zakompleksieni o miernym własnym emploi celowo eksponują siebie jak rozdmuchany balonik aby ukryć swoje niedoskonałości.
należy pamiętać, że baloniki pękają. |
# PeKiN 12.11.2014 13:11 |
|
http://www.targislubne.com
Jedyny w Warszawie pokaz w Pałacu Kultury i Nauki 17 i 18.01.2015. |
# nicky70 14.11.2014 20:52 |
|
A ja czytałem folder tej Pani i popieram to co napisała. W odróżnieniu od reszty występujących tu zawistników na nią zagłosuję. Jest wykształcona, energiczna. A poza tym to nowa osoba. Dlaczego nie dać jej szansy? Wykpić zawsze można każdego ale ja zadaję pytanie, dlaczego taka osoba ma nie zostać radną. Ja na nią zagłosuję.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.