Forum › Białołęka
kebab na książkowej
# mieszkaniec 21.08.2005 13:22 |
|
Od momentu gdy przed lokalem ustawiono namiot i stoliki , stał on się bardzo uciążliwy . Po 22 puszczana jest bardzo głośno muzyka ( ochrona nie reaguje ) , pije się tam alkohol ( co z koncesją ) .
Czy lokal ten ma zgodę na ustawienie tego namiotu |
# Nikoś 28.08.2005 01:32 |
|
Sprawa jest prosta.Za każdym razem jak jest głośno po 22 dzwoń na policje z nowina ,ze na ksiązkową "orkiestra zajechała" a spać sie chce. Spisza raz, spiszą drugi raz .Za trzecim razem przepadek koncesji i sąd.
|
# mico 30.08.2005 21:26 |
|
A co do jedzenia to uważajcie. Chciałem tam raz zjeść, zamówiełem kebab ale jak zobaczyłem że facet (chyba właściciel) wstał od piwa i z papierosem w zębach poszedł na zaplecze przygotować jedzenie to po prostu wyszedłem. Faktycznie jest tam pity alkohol i trzeba zacząć zgłaszać to na policje bo tworzy się nam melina pod oknami
|
# rysio 31.08.2005 12:59 |
|
A ja od kiedy się tam podtrułem tym dziadostwem to bojkotuje to badziewie. I odradzam każdemu to samo. Kurowałem się dwa tygodnie. Wątroba po tym psuedokebabie mnie tak nawalała że szkoda gadać.
Wystarczy popatrzeć na tą knajpę uważniej. Gość BMKą (skóra w środku) wozi kiełbasy, dziwne typy krążą wokół tej knajpy. Ciekawy jestem czy to jakiś lewy interes, do prania brudnej forsy? Tymbardziej jeśli tam jest spożywany alkohol (jeśli nie mają koncesji) |
Matka_Sławka_z_Gdańska 31.08.2005 22:27 |
|
Rysku ? A czy to nie jest, aby sniady smiec, pretendet do Europy z Azji Mniejszej ? A jezeli jest, to czy moze, przez niesmialosc nie nalezloby zaprosic do roboty katolickich sztafet
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 31.08.2005 23:00 |
|
...sztafet, zeby zrobily porzadek z tym azjatyckim mulatem ! A moze on nie turecki, co ? A radzyminski, dajmy na to . Zwykly bandyta, przyjaciel tutejszych komendatow ?
A to wtedy Rysku powiedz temu panu, tak: Grubasie, ty ch.....ju ! Robisz zly kebab, wiesz brudasie ? Wychodzi mi na to, ze twoja matka byla milicjatka, ubecka dziwka, ty pomiocie ub...ckiej pi...dy z przedmiescia ! I nasraj mu na maske tej klepanej dla wsiowego polskiego frajera beemy ...ha, ha, ha... narob mu k...wie na mache, tak, walnij mu scierwie kloca przed szybe, w bialy dzien ! Obsrancowi jednemu.... |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.