Forum › Białołęka
Kandydaci na Radnych
# ktos 16.09.2002 23:37 |
|
Mam pytanko co sądzicie na temat panów umieszczanych na listach przez partie na pierwszych miejscach czy są to ludzie któży reprezetują interesy mieszkańców czy ............................
|
# pucio 17.09.2002 19:21 |
|
sądze że to są kolesie któzy pozałatwiali sobie w górach partyjnych miejsca i liczą że spleczeństwo ich wybierze i kieruja sie takim wnioskiem ze głosuje sie na pierwszego na liscie
|
# olp 17.09.2002 22:59 |
|
Zatem zróbmy zmowę przciw zmowie, głosujmy na przykład na trzeciego - każdy w swojej partii. Oczywiście jak ktoś ma kandydata upatrzonego - niech głosuje na niego.
|
# NN 24.09.2002 09:43 |
|
Głosujcie na znajomych z sąsiedztwa, dajcie im zarobić. Może się odwdzięczą i nie zrobią żadnego świństwa.
|
# aa 27.09.2002 17:24 |
|
#ktos!!!
Poczytaj o spadochroniarzach. Tam znajdziesz odpowiedź. |
# NN 28.09.2002 13:43 |
|
Dziś to chyba oblewanie zarejestrowanych list wyborczych! A od przyszłego tygodnia baczne ich studiowanie przez wyborców (mam nadzieję).
|
# Nocny Marek 30.05.2014 03:29 |
|
Kandydaci na radnych ?
Jak zwykle: ◦Basiński, ◦Borowska, ◦Drojewska, ◦Dziewulska, ◦Jadczyszyn, ◦Korowaj, ◦Lewandowska, ◦Łącka, ◦Madziar, ◦Majchrzak, ◦Oracz, ◦Ostrowski, ◦Pelc, ◦Procki, ◦Roguska, ◦Roszak, ◦Smoczyński, ◦Sztorc, ◦Świtalska, ◦Tumasz, ◦Tyburc, ◦Wajszczak, ◦Zając. Aha, z nowych nieznanych jeszcze ale mających duży potencjał i dobre chęci można wymienić: ◦Bednarek, ◦Chojnowicz, ◦Dęboszczak, ◦Jawajcin, ◦Kacmeister, ◦Lemański, ◦Łembiszewski, ◦Madzigniewczyk, ◦Manna, ◦Otrawiak, ◦Postronny, ◦Prendota, ◦Raszuda, ◦Smolidecha, ◦Wacińska, ◦Waś, ◦Zarankiewicz. |
# Jan Populista 30.05.2014 07:02 |
|
-a ja wam obiecuje budowę metra na Nowodwory - głosujcie na mnie Lista nr 1 miejsce nr 1 Jan Populista - Obiecanek -
|
# Marysia 30.05.2014 07:13 |
|
Mój kandydat to Walczak a nie jakiś Populista czy tamtych powuyzej ze czterdziestu.
|
# Jan Populista 30.05.2014 07:29 |
|
dorzucę jeszcze, że mieszkańcy Nowodworów - metrem w granicach Białołęki będą jeździć za DARMO- a co Walczak proponuje
|
# Marysia 30.05.2014 07:32 |
|
Walczak proponuje jako główne menu :
"dość obiecanek-cacanek" |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.