Forum › Wawer
# Mieszkanka ulicy Porębskiej 19.05.2023 19:40 |
|
Mieszkańcy ulicy Porębskiej walczą o kanalizację od 2007 roku. Mam na to potwierdzone przez Urząd Dzielnicy dokumenty. Niestety jest to mała uliczka i nie mamy ani dewelopera ani znaczącej w dzielnicy persony. W kolejnych latach mamy to odsuwane na kolejne lata czytaj nieskończoność. Myślę, że gdyby było zainteresowanie Zarządu Budynków Komunalnych o przyłączenie do kanalizacji ich budynku wszyscy by na tym zyskali. Niestety opłaty za wywóz nie są płacone z ich kieszeni a obciążają mieszkańców.
|
# xxx 20.05.2023 09:20 |
|
#Mieszkanka ulicy Porębskiej napisał(a) 19.05.2023 19:40 Mieszkańcy ulicy Porębskiej walczą o kanalizację od 2007 roku. Mam na to potwierdzone przez Urząd Dzielnicy dokumenty. Niestety jest to mała uliczka i nie mamy ani dewelopera ani znaczącej w dzielnicy persony. W kolejnych latach mamy to odsuwane na kolejne lata czytaj nieskończoność. Myślę, że gdyby było zainteresowanie Zarządu Budynków Komunalnych o przyłączenie do kanalizacji ich budynku wszyscy by na tym zyskali. Niestety opłaty za wywóz nie są płacone z ich kieszeni a obciążają mieszkańców. Po co budowac kanalizację w Wawrze. Trzeba najpierw pozwężać wszystkie ulice w Śródmieściu. Na to Trzaskowski przeznacza wasze podatki. |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuWawer
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.