Forum › Białołęka
# zibi 06.03.2014 10:54 |
|
a moje dziecko chociaż uczęszczało kilka lat na zajęcia teatralne w BOK-u, nie chce więcej w nich uczestniczyć, bo pani Dolecka faworyzuje tę samą grupkę dzieci:(
Zarówno w trakcie zajęć, przydzielania ról czy w samym stosunku do dzieci pani Dolecka inaczej zachowuje się do swojej grupy "ulubieńców". Moje dziecko jest śmiałe, ale tam przestało nagle mówić, a na zbliżającą się środę reagowało płaczem. Nie pomogło dołączenie do grupy przyjaciółki, bo ta po miesiącu, powiedziała swojej mamie:"Pani widzi tylko kilkoro dzieci, reszta jest tłem i to traktowanym jak zło konieczne". Także moja opinia nie jest odosobniona. Na całe szczęście w Warszawie funkcjonują jeszcze inne grupy teatralne:) |
# zula 07.03.2014 10:44 |
|
Moje dzieci pod opieka Pani Iwony Doleckiej sa od kilku lat.Mialy lepsze i gorsze momenty....wieksze i mniejsze role....zycie jest trudne ale widze jak je to bardzo rozwija ile dostaja serca i praktyxznych wskazuwek nie tylko jak pokonac treme ale jak odwaznie z poczuciem wlasnej wartosci maszerowac przez zycie.
Dziekuje Pani Iwono |
# Zibi 08.03.2014 16:05 |
|
Ma Pani oczywiście prawo do swojej opinii, mam nadzieję tylko, że dostawały jednak wskazówki;)
|
# Mieszkanka Białołęki 10.03.2014 12:40 |
|
Podobno mąż Pani Doleckiej będzie przyszłym dyrektorem BOK-u.
|
# zibi 11.03.2014 08:09 |
|
Bardzo możliwe, już chyba poprzednim razem próbował. Ciekawe, czy gdyby wygrał, mógłby nadal być pogodynką?
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.