Jestem na etapie wyboru szkoły
ttl48 27.06.2018 09:11 |
|
Interesuje mnie zawód piekarz, znalazłem szkołę zespół szkół nr 27 warszawa, gintrowskiego 38, to chyba dobry wybórhttps://zs27.edupage.org/
|
# syff reklamaa 27.06.2018 09:27 |
|
słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah
słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah |
ttl48 27.06.2018 09:38 |
|
Jaka reklama ? Pytam się konkretnie mam 16 lat i szukam szkoły , interesuje mnie piekarz, na razie napisałem o niej bo mój starszy brat tam chodził . Innych nie znam, więc czekam na jakieś sugestie opinie.
|
# syff reklamaa 27.06.2018 10:21 |
|
masz już link, który sam podałeś, więc jazda do szkoły i do pieczenia chleba
|
ttl48 28.06.2018 09:05 |
|
Ale ja chciałem usłyszeć opinie?
|
ttl48 29.06.2018 10:03 |
|
Tyle nowych tematów pojawia się na forum, to dlaczego nie ma zainteresowania moim tematem , byście byli pomocni.
|
ttl48 29.06.2018 23:10 |
|
Czy sądzicie ,że ten temat jest nudny ?
|
# gostek 30.06.2018 20:55 |
|
Ja tam uczyłem się ,skończyłem ją ponad 4 lata temu , jest ok mam dobry zawód i nie narzekam.
|
ttl48 01.07.2018 19:28 |
|
Gostek dzięki za odpowiedź , jednak ktoś zagląda:)
|
# gostek 02.07.2018 08:59 |
|
Ja tam byłem na ogrodnika.
|
ttl48 03.07.2018 08:53 |
|
Gostek opisz jak wrażenia ze szkoły? Bo jak na razie podałeś pozytywne ogólniki.
|
# syfiasssta reklamaa 03.07.2018 11:17 |
|
syf.reklamaa.
Ludzie są już tak otępiali, że łykają każdy pie.rdolo.ny kit. "posmaruj sobie tym kremem cycki to Ci urosną" JA PI.ER.DOLE. |
ttl48 04.07.2018 09:00 |
|
syfiasto reklamo czy ty się dobrze czujesz?
|
ttl48 05.07.2018 09:14 |
|
No i co taka cisza syfiasto reklamo?
|
ttl48 17.07.2018 20:44 |
|
Wczoraj byłem w tej szkole i odniosłem pozytywne wrażenie.
|
# syfff reklamaa 18.07.2018 09:08 |
|
kał mi nie wychodzi taki jak powienien, wychodzi urwany a powienien cały....co robić?
ktoś coś ??? pomocy |
# Gostek 22.07.2018 23:28 |
|
Syfiasto reklamo raczej jesteś upośledzony. Dziecko idź sobie pograć to forum dla dorosłych.
|
# syfff reklamaa 23.07.2018 08:50 |
|
sprzedam temperówki stalowe po 7
polecam wspaniale się nimi temperuje dobrze tesz wpływają na porost cyckuf ja jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. mam jeszcze cymbałki po 9 ktoś cos ? ? |
ttl48 30.07.2018 09:12 |
|
Syff reklama strach od ciebie coś kupować.
|
# Gostek 02.08.2018 08:59 |
|
Zapisałeś się do szkoły?
|
# ktoswany 18.08.2018 22:31 |
|
Ja się zapisałem na ogrodnika
|
# yyyy 24.08.2018 10:09 |
|
Mam wrażenie ,że syfiasta reklama to głupi człowiek
|
# ktoswany 31.08.2018 10:44 |
|
W poniedziałek rozpoczęcie roku
|
# ktoswany 07.09.2018 09:45 |
|
Te syfiasta reklamo tęsknimy, nie ma z czego się śmiać.
|
# czastech.pl 09.09.2018 18:37 |
|
czastech.pl - Czas na technologię
czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię czastech.pl - Czas na technologię |
# Gostek 17.09.2018 10:32 |
|
czastech a co ty myślisz ,że my nie umiemy czytać?
|
# Jagadaga 21.09.2018 18:12 |
|
Ja akurat troszke bardziej ambitnie, ale zawód w dzisiejszych czasach to tez dobry wybór. Piekarz, ogrodnik... uwazam ze fajnie. Pieczywo bedziemy jesc zawsze, a ogrodnicy jak najbardziej beda mieć wziecie bo coraz wiecej ludzi zatrudnia ogrodników. ja idę na wsb na logistykę, www.wsb.pl. Jakoś mi tak po drodze w tamtym kierunku, ale uwazam ze ważne zeby wiedziec co sie chce robić, dążyc do tego i byc spełnionym. Takze zyczę powodzenia:)
|
# wycinek 30.10.2018 12:21 |
|
No ja chodzę na Gintrowskiego 38 tylko że na elektryka, już drugi rok tam jestem , szkoła jak szkoła w sumie spoko.
|
LINKI SPONSOROWANE