Forum › Warszawa
Jestem incelem dożywotnim, kobiety są sadystkami
# inceldozywotni 16.03.2024 04:47 |
|
Po 30 latach incelstwa(nie licząc 15lat dzieciństwa) i gnębienia przez płeć kobiecą, żyje, da się? da. Więc można żyć bez seksu, podobnie o samej wodzie i chlebie. Ale na poważnie. Od młodych lat żyły w statusie płeć piękna, karmiły się spojrzeniami frustratów, czerpały propozycje, zainteresowanie sobą, pieniądze, podrywy, drinki, kolacje, a jednocześnie twierdziły że seks je nie interesuje - tyle że to słowa dla publiki i mężczyzn którymi się nie interesują, jak ja, wrażliwy, bez pewności siebie, czekających na gesty ze strony kobiet, a z innymi się seksiły, w lato, zime, wiosne jesień, w samochodzie, w domu itd. Ja dokładnie odwrotnie byłem traktowany, inicjacji jeszcze nie było, do tego uchodzenie za myślącego o jednym, bo to zawsze taka topowa mantra kobieca była, wystarczy odezwać się o seksie i był lincz, że myślący nie tym co trzeba, traktujący przedmiotowo, nie mający uczuć itp. tymczasem jakby się nie myślało o seksie, to wszystkie byłyby zawiedzione bardzo, że się za nimi nie ogląda. Jestem dowodem, że nie istnieje coś takiego jak uczucia kobiet, one kierują sie zawsze tylko tym co mogą dostać ciekawego od życia.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.