REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Jeden rozsądny -nareszcie!!

# xyz

13.01.2005 11:34

Wreszcie publicznie ( w telewizji ) wypowiedział się ksiądz Boniecki mówiąc do tych którzy serwują komunikaty na temat zdrowia Papieża .Dajcie spokój człowiekowi który jest zchorowany.Nie wykorzystujcie czyjejś ludzkiej slabosci dla swoich lub grupowych celów.Wreszcie w kościele jeden odwazny-ludzki.
Może to powstrzyma innych....

# xyz - pierwszy

13.01.2005 11:44

Popieram zdanie ... ale nie podoba mi się ż używanie nicka, którego ja używam od roku, co prawda bardzo sporadycznie,.. ale jednak.

# xyz i ostatni

13.01.2005 16:05

ja byłem pierwszy :)

REKLAMA

# chory.

13.01.2005 19:58

Znowu zaczyna się licytacja wybitnych-dlaczego nie przyjedzie?Czy przez SLD ,czy przez datę,czy przez porę roku?Jest chory.Ja współczuje każdemu choremu.Dajcie mu spokoj.Szczególnie księża nie ubijajcie ciągle interesów na Watykanie.Miejcie troche ,choć troche...

# z.

13.01.2005 20:09

xyz pierwszy,ostatni i inni. Przypisywanie sobie patentu na hasła nie jest waszą domeną Jesli autor pierwszej wypowiedzi podpisal się tak jak sie podpisal to może przypadkiem.Natomiast ja wiem ze niejaki SIMON napisał kiedyś :
kucharze przykrywają swoje blędy majonezem ,
lekarze ziemia,
a my ? xyz

# Rysio.Ochucki

14.01.2005 09:34

Kto jest w Polsce dla Ciebie twoim guru moralnym, etycznym i dlaczego papież? Tezę wykorzystaj do napisania wypracowania. Zatem drogie dzieci napiszcie wypracowanie na jutro, bo jeśli nie zobaczę go na jutrzejszej kartkówce wezwę rodziców a wszyscy dostaniecie negatywną opinie z zachowania i po jedynce do zeszytu.

REKLAMA

# Jasio.

14.01.2005 15:19

Dziś znów dyskusja gazetowa- czy przez polityków (tuzy Miodowicz i Maciarewicz .Prawdopodobnie mają na wszy stkich teczki którzy chcą przyjechać.Trzymają u Gruszki i Giertycha na strychu ) czy kościół się dystansuje?Dajcie choć trochę pożyć w spokoju.Nie ciągnijcie Papieża by coś wyciągnąć.Glemp chce kosztem Papieża podciągnąć Opatrzność.Rada -zacząłeś skończ. Do sprzedania budynek archidiecjezji na Nowogrodzkiej,budynki kościelne ,udziały w browarach itp..Najśmieszniejsza jest w tym komercja.U kolegi był po kolendzie kręcąć sie kiedy dostanie kasę.Kolega mówi że nie daje ofiary bo kosciół jest wybudowany ,na to ksiądz -ale plebania nie do końca.I tak w kółko..
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą