REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jakiego fryzjera polecacie w okolicach Warszawa

# Luiza

29.09.2021 08:50

Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsce, gdzie ewentualnie z usług fryzjera można skorzystać w Warszawie czy gdzieś w okolicach to dajce znać. Potrzebuje miejsca, gdzie będę się mogła wybrać na czesanie przed weselem koleżanki, do tej pory zawsze w swojej macierzystej okolicy chodziłam do fryzjerki i tutaj właściwie w ciemno musze wybierać. Jeśli ewentualnie będzie można w danym salonie zrobić paznokcie to też byłoby super.

kwiatuszek25

04.10.2021 14:52

Możesz umówić się na sombre między innymi do salonu Nika - Ożarów na Poznańskiej więc z Bemowa nie będziesz mieć jakoś szczególnie daleko. Salon fajnie zorganizowany, fryzjerki z doświadczeniem i dobrymi pomysłami na fryzury więc faktycznie można na ich usługi liczyć. Mam wrażenie, że to również takie miejsce, gdzie cenowo jeszcze te usługi nie są jakieś z kosmosu.

# zosia91111

27.02.2022 19:27

najlepszy dla mnie salon Magia Blondu na Sarmackiej, chodzę tam od paru lat, warto zajrzeć na ich sociale, bo często wrzucają zdjęcia swoich metamorfoz

REKLAMA

# misia

27.02.2022 23:34

Bywałam różnych salonach, ale zatrzymać zdołała mnie tylko Magia Blondu, to najlepszy salon jaki znam :-)

# katalina

28.02.2022 20:43

#misia napisał(a) 27.02.2022 23:34
Bywałam różnych salonach, ale zatrzymać zdołała mnie tylko Magia Blondu, to najlepszy salon jaki znam :-)

Doskonale Cię rozumiem, mnie też Magia Blondu zatrzymała przy sobie. Ludzie pracujący tam są niesamowici, robią tam nie tylko cuda z włosami, ale również boskie paznokcie, brwi i rzęsy :-)

# sroka

04.03.2022 16:18

ja po prostu do m1 do fryzjera chodzę, jak jestem na zakupach przeważnie, oszczędzam w ten sposób czas a fryzjerów mają tam niezłych i kosmetyki do stylizacji z najwyższej półki

REKLAMA

# marudka

06.03.2022 13:22

Jakoś ja nie za bardzo znam fryzjerów z tych okolic i myślę, że z całą pewnością każdy zainteresowany znajdzie coś również dla siebie. Muszę dodać, że wiem, iż https://hurtowniawera.pl/ w takich przypadkach jest niezwykle ważna gdyż właśnie to w niej można kupić niezbędne kosmetyki stosowane w fryzjerstwie.

# modelnik

25.03.2022 18:08

Akurat ja fryzjerów z tego miasta nie znam więc ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Za to wiem z własnego doświadczenia, że https://hurtowniawera.pl/akcesoria-sprzet/akcesoria-fryzjerskie.html zawsze muszą być dobrze dobrane i jak najbardziej warto jest wiedzieć gdzie można je bez problemów nabyć.

# anika

30.04.2022 22:52

#misia napisał(a) 27.02.2022 23:34
Ja też tylko chodzę do Magii Blondu, w stolicy nie ma lepszego salonu fryzjerskiego. Zresztą nigdzie indziej nie robią tak świetnie brwi i rzęs <3

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl