REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

jakie narzędzia do naprawy rowerów?

# przemek79

17.02.2018 16:18

Cześć. niedługo wiosna i znów się zacznie sezon na rowerowe wycieczki. odkryłem w sobie talent do majsterkowania przy rowerach i chcę się trochę dłużej w to pobawić. jak będzie dobrze szło, to może i się firmę zarejestruje. chwilowo mam mało narzędzi i myślę o bardziej profesjonalnych, ale nie wiem na jaką firmę zwrócić uwagę, jakie narzędzia i gdzie kupić? może ktoś obeznany z tematem udzieli kilka cennych porad? pozdrawiam.

# to syf jest

19.02.2018 13:39

ja sam sobie robiłem narzędzia z papieru i wody

# pawełwawa

21.02.2018 23:10

a ja jestem pod wrażeniem pięknego nicka i pomysłowości al'a pomysłowy dobromir. .. heh... kolejny idiota na forum..

REKLAMA

# Bartek5764

22.02.2018 14:21

Cześć. Nie zły pomysł z tym naprawianiem, bo sam szukałem kiedyś fachowca do centrowanie kół i był z tym nie zły kłopot. po długich poszukiwaniach znalazłem gościa, co ma warsztat w józefowie, ale myślę, że to nie powinna być dla Ciebie konkurencja jak mieszkasz w innej części Warszawy, bo zapotrzebowanie jest naprawdę duże. mogę Ci opisać mniej więcej jego warsztat i jest to przerobiony garaż. Ma specjalne stojaki, haki uchwyty i całkiem sporo narzędzi. nie pamiętam wszystkich jego marek co używa, bo zbytnio się nie przyglądałem, ale podczas rozmowy chwalił firmę Unior. bodajże chodziło o nowe przyrządy do centrowania, które od nich miał. najlepiej jak poszukasz tą firmę w necie i powodzenia w interesach.

# to syf, nie polecam

22.02.2018 14:27

słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni