Forum › Warszawa
jakie narzędzia do naprawy rowerów?
# przemek79 17.02.2018 16:18 |
|
Cześć. niedługo wiosna i znów się zacznie sezon na rowerowe wycieczki. odkryłem w sobie talent do majsterkowania przy rowerach i chcę się trochę dłużej w to pobawić. jak będzie dobrze szło, to może i się firmę zarejestruje. chwilowo mam mało narzędzi i myślę o bardziej profesjonalnych, ale nie wiem na jaką firmę zwrócić uwagę, jakie narzędzia i gdzie kupić? może ktoś obeznany z tematem udzieli kilka cennych porad? pozdrawiam.
|
# to syf jest 19.02.2018 13:39 |
|
ja sam sobie robiłem narzędzia z papieru i wody
|
# pawełwawa 21.02.2018 23:10 |
|
a ja jestem pod wrażeniem pięknego nicka i pomysłowości al'a pomysłowy dobromir. .. heh... kolejny idiota na forum..
|
# Bartek5764 22.02.2018 14:21 |
|
Cześć. Nie zły pomysł z tym naprawianiem, bo sam szukałem kiedyś fachowca do centrowanie kół i był z tym nie zły kłopot. po długich poszukiwaniach znalazłem gościa, co ma warsztat w józefowie, ale myślę, że to nie powinna być dla Ciebie konkurencja jak mieszkasz w innej części Warszawy, bo zapotrzebowanie jest naprawdę duże. mogę Ci opisać mniej więcej jego warsztat i jest to przerobiony garaż. Ma specjalne stojaki, haki uchwyty i całkiem sporo narzędzi. nie pamiętam wszystkich jego marek co używa, bo zbytnio się nie przyglądałem, ale podczas rozmowy chwalił firmę Unior. bodajże chodziło o nowe przyrządy do centrowania, które od nich miał. najlepiej jak poszukasz tą firmę w necie i powodzenia w interesach.
|
# to syf, nie polecam 22.02.2018 14:27 |
|
słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.