Forum › Warszawa
Jaki motocykl wybrać
Maciej Mich 26.02.2017 21:57 |
|
Witam :) Chciałem zmienić motocykl ze 125 na coś mocniejszego co możecie polecić. Najlepiej od Hondy i żeby można było zobaczyć ją w Warszawie i okolicy.
|
# Marines2 28.02.2017 08:06 |
|
No najlepiej jakbyś sobie przetestował, wiem że w HondaPlaza mają duży salon motocyklowy to jedź w ładny weekend i działaj.
|
# Maniek66 28.02.2017 20:59 |
|
No HondaPlaza to podobno największy motocyklowy salon Hondy w kraju, także żal byłoby nie przetestować jeżeli chcesz akurat tą markę ;)
|
Arkady672 07.03.2017 16:46 |
|
Jak najbardziej możesz się do nich wybrać. Jedyne co jest pewne to to, że na pewno nie pożałujesz. Co do oferty to mają na prawdę wyjątkowe perełki lekko używane w mega stanie, ale tez nowiutkie jak teraz doszła Africa Twin.
|
# Karolcia898 19.03.2017 12:14 |
|
Tyle tego jest, że aż ciężko wybrać tylko jeden model. Poprzednicy mają rację oni mają duży wybór nowych Hond i też innych używanych. Musisz wybrać się na jazdę próbną i się przekonać który będzie dla Ciebie.
|
# VerisMaj 20.03.2017 07:42 |
|
Noo masz ciekawe poradniki na Youtubie z tego co widziałem również od Hondaplaza i też świetny salon największy w kraju motocyklowy u nich, także akurat nie masz daleko :)
|
# karol1 06.09.2017 21:13 |
|
Tutaj https://samochodyio.pl/motocykle już zaglądaliście? Jest tam wiele ciekawych ogłoszeń. Wybór motocykli jest naprawdę spory. Z powodzeniem można tam znaleźć rozwiązanie w pełni dopasowane do swoich potrzeb.
|
# szmata szeptana 07.09.2017 08:25 |
|
Szukam szmat szeptanych do marketingu szeptanego.
Czujesz, że jesteś szmatą szeptaną ?, nie potrafisz robić nic innego ? Będziesz pisać gowniane posty na zlecenie innych. To praca dla ciebie !!! Razem z mężem uważamy, że to doskonały czas dla szmat szeptanych. Warto się teraz tym zainteresować.. ,,,,,, |
# migass 04.04.2019 16:34 |
|
Dosyć długo miałem Simsona,dobrze mi się na nim jeździło bo zawieszenie było bardzo miękkie. Wkurzało mnie że w nowych motocyklach jest ono strasznie twarde, ale w końcu miałem okazję przejechać się w serwisie w warszawie Burtonem Travelem i okazało się że ten motocykl płynie. Miękko pokonywał wszystkie studzienki na drodze. Długo się nad nim zastanawiałem ale w końcu kupiłem i to w promocji, Juz kilka wyprawa za nami, super że się pogoda robi bedzie można codziennie jeździć. Ekonomiczny jest to i nie zbankrutuje na paliwie
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.