Forum › Białołęka
# ciekawe 01.10.2018 14:23 |
|
autorka od niedawna zrobiła się bardzo czynną i aktywną. Wcześniej ni widu i słychu. Ciekawe na jak długo po wyborach (oczywiście jak się Pani dostanie) starczy Pani tej aktywności, pomysłów i chęci...
|
Biało-ruś 01.10.2018 15:54 |
|
Ten "ryneczek" to tragedia.
Godziny otwarcia nie są dla ludzi pracujących. W tym miejscu zaczynam się zastanawiać czy ten "kultowy ryneczek" jest dla ludzi (klientów)? Czy klienci dla "kultowego ryneczka"? Wydawało mi się, że to popyt reguluje godziny otwarcia a nie jakieś inne "instrumenty". Jeśli jesteś przedsiębiorcą i chciałbyś zarabiać pieniądze to dostosowujesz się do popytu? Czy sprzedajesz w godzinach 10-15? Bo tak ci pasuje? Ludzie o co tu chodzi? Czy na prawde ktoś starający się o głosy do Rady Dzielnicy musi lobbować za czyimś interesem? TRAGEDIA |
# Anna Dragan-Babraj 01.10.2018 17:10 |
|
#ciekawe odpowiadając Panu/Pani w tym temacie działam od wielu miesięcy ale nie robiłam tego pod publiczkę, o tym może potwierdzić radna Warszawy z którą współpracuję oraz prezes i kupcy Ryneczku Poraje. Zapewniam, że jestem użytkownikiem-klientką Ryneczku i po obietnicach zarządu starego widać jakie są "pozytywne" zmiany. W tym zarządzie byli i są jeszcze sami kupcy. Także zachęcam do sprawdzenia interpelacji na poziomie miejskim. Pozdrawiam i zachęcam do współpracy - nie poddam się w pomocy i walce o lepsze warunki. P.S. w Google można moją społeczność aktywność zobaczyć na dużo dłużej niż pół roku, rok, dwa, trzy i nawet 4 lata.
|
# PomarańczowyM 01.10.2018 17:27 |
|
Na poziomie lokalnym nie wszystko jest takie jak mogło by się wydawać w kwestii ogólnych zasad rynku, czy marketingu. Trzeba wziąć pod uwagę np bezpieczeństwo. Jeśli są problemy np z oświetleniem, a teren jest miejski to najpierw trzeba starać się o to, a potem wydłużać godziny. Samo wydłużenie przez administratora nei rozwiąże kwesti niechęci do tego aby wejść i poczucia bezpieczeństwa kupców. Samych kupców nie musi być stać na taką inwestycję, bo na małych ryneczkach wychodzą na plus w skali roku, ale są lepsze i gorsze miesiące.
|
Biało-ruś 01.10.2018 17:37 |
|
Czy do kompetencji Radnego czy przyszłego Radnego należy dbanie o prywatne firmy?
Przecież to są firmy... Proszę mi powiedzieć czy będzie Pani ratowała sklep z zabawkami z Galerii Północnej? Podobno ma problemy finansowe? A on jest taki fajny i lubie w nim robić zakupy... Bardzo dziwna inicjatywa. |
# kaszanka 01.10.2018 21:41 |
|
Pani jest ze stajni palikota?
albo mąż, kojarzę to nazwisko podobno mąż też startuje? |
# Wstrząs anafilaktyczny 02.10.2018 21:15 |
|
Dlaczego ta Pani tak spuchła?
|
# kluczowy_problem 03.10.2018 11:13 |
|
A ja sądziłem, że Tarchomin ma większe problemy niż kupcy na ryneczku, jadłodajnia czy tor wrotkarski....
Zaraz nie będzie można tu wjechać i wyjechać w godzinach szczytu (wąskie gardło przy ratuszu/galerii; czy też właśnie most), zabraknie jakiejkolwiek zieleni - zrobi się betonowo (deweloperzy robią co chcą), z roku na rok jest coraz gorzej. Ba! Jak tak dalej pójdzie to i samych kupców podkupi w końcu jakiś deweloper razem z tym całym ich ryneczkiem...Dzielnica staje się coraz mniej atrakcyjna. Przykro mi, Pani oferta nie jest atrakcyjna w obecnej postaci. |
# lombol 06.10.2018 13:30 |
|
Ten ryneczek wygral ostatnio ranking na najdrozszy bazarek warzywny w calej Warszawie
|
# Ristoff 08.10.2018 17:41 |
|
flaga łopocze jak wiatr wieje
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.