REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jaka najtańsza zmywarka do zabudowy

# adrenk

25.01.2016 07:51

Cześć,
jaka markę, ewentualnie model zmywarki poleccie do zabudowy?
za i przeciw poproszę.
Pozdrawiam

# mille

25.01.2016 14:06

Ja mam u siebie zmywarke Indesit. Kupowałam w sklepie rtv Euro agd . Możesz sobie zajrzeć bo pół roku temu jak robiłam zakupy to modele zmywarek były tam najtaniej. Poza tym jeśli zależy Ci na cenie to w sklepie dają możliwość brania sprzętu na raty 0% tak wieć możesz sobie to na spokojnie spłacać w przyszłości. Ja wzięłam zmywarkę na 10 rat tak wiec praktycznie tego nie odczułam.
Zmywarka nie była droga a ma wiele programów oraz radzi sobie z wszystkimi zabrudzeniami.

# Nicc

17.06.2016 23:47

Popatrzcie sobie na zmywarkę Amica IN ZIM 668E. Duża pojemność, klasa energetyczna A+++, zmywanie strefowe i tak dalej.

REKLAMA

bofajno

22.08.2016 22:57

Raczej Boscha. Nie dość że są solidne to i można znaleźć ceny przystępne, np. na electro.pl. Renoma firmy jest dla mnie bardzo istotna.

Hominika

27.03.2017 10:20

Może zobacz po prostu ranking zmywarek pod zabudowę http://ceneo.pl ? Coś sobie tu znajdziesz.

# synerk

07.10.2017 14:29

Zobacz na taki poradnik i może to coś pomoże komputronik.pl /informacje/jaka-zmywarka-10-porad/

REKLAMA

elabarbara

22.06.2018 08:30

Jest nas piątka w domu 2 dorosłych i 3 dzieci. Przy wyborze zmywarki kierowałam się tylko tym na ile najwięcej kompletów naczyń mieści zmywarka. Sprzęt AGD wybierałam zawsze taki na jaki mnie było stać. Dlatego z mężem po długiej dyskusji postanowiliśmy kupić zmywarkę Candy CDI 2DS523 . Moim założeniem było : skoro mam zmywarkę nie myje ręcznie.

# syf reklamaa

22.06.2018 13:56

słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025