Forum › Warszawa
Jaka najtańsza zmywarka do zabudowy
# adrenk 25.01.2016 07:51 |
|
Cześć,
jaka markę, ewentualnie model zmywarki poleccie do zabudowy? za i przeciw poproszę. Pozdrawiam |
# mille 25.01.2016 14:06 |
|
Ja mam u siebie zmywarke Indesit. Kupowałam w sklepie rtv Euro agd . Możesz sobie zajrzeć bo pół roku temu jak robiłam zakupy to modele zmywarek były tam najtaniej. Poza tym jeśli zależy Ci na cenie to w sklepie dają możliwość brania sprzętu na raty 0% tak wieć możesz sobie to na spokojnie spłacać w przyszłości. Ja wzięłam zmywarkę na 10 rat tak wiec praktycznie tego nie odczułam.
Zmywarka nie była droga a ma wiele programów oraz radzi sobie z wszystkimi zabrudzeniami. |
# Nicc 17.06.2016 23:47 |
|
Popatrzcie sobie na zmywarkę Amica IN ZIM 668E. Duża pojemność, klasa energetyczna A+++, zmywanie strefowe i tak dalej.
|
bofajno 22.08.2016 22:57 |
|
Raczej Boscha. Nie dość że są solidne to i można znaleźć ceny przystępne, np. na electro.pl. Renoma firmy jest dla mnie bardzo istotna.
|
Hominika 27.03.2017 10:20 |
|
Może zobacz po prostu ranking zmywarek pod zabudowę http://ceneo.pl ? Coś sobie tu znajdziesz.
|
# synerk 07.10.2017 14:29 |
|
Zobacz na taki poradnik i może to coś pomoże komputronik.pl /informacje/jaka-zmywarka-10-porad/
|
elabarbara 22.06.2018 08:30 |
|
Jest nas piątka w domu 2 dorosłych i 3 dzieci. Przy wyborze zmywarki kierowałam się tylko tym na ile najwięcej kompletów naczyń mieści zmywarka. Sprzęt AGD wybierałam zawsze taki na jaki mnie było stać. Dlatego z mężem po długiej dyskusji postanowiliśmy kupić zmywarkę Candy CDI 2DS523 . Moim założeniem było : skoro mam zmywarkę nie myje ręcznie.
|
# syf reklamaa 22.06.2018 13:56 |
|
słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah
słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah |
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.