REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jaką markę kosmetyków naturalnych polecacie ?

# Anna25

23.02.2021 09:07

Mam już trochę dosyć tych kremów i kosmetyków dostępnych ogólnie w drogeriach i bardziej staram się przestawiać na jakieś produkty z naturalnym składem tylko tak naprawdę do tej pory jakoś żadna marka mnie nie przekonała na tyle, by przy tych kosmetykach zostać. Jeśli ktoś z Was też stawia na naturalny skład kosmetyków i może coś podpowiedzieć to chętnie skorzystam.

# wilka

28.02.2021 22:48

Dobre kosmetyki naturalne znajdziesz i w drogeriach. Polska marka Bielenda ma sporo naturalnych linii kosmetycznych także dla vegan. ja np bardzo lubie te z serii Eco nature, znakomite są

# Paulina85

02.03.2021 13:26

Jestem obecnie po okresie testowania kosmetyków od naszej krajowej firmy Naturikke (www.naturikke.pl) i mogę CI polecić jeśli masz delikatną cerę. Kosmetyki są faktycznie bardzo dobrze wykonane, formuła jest starannie przygotowana, kremy się dobrze rozprowadzają a poza tym mam takie wrażenie, że produkty też są bardzo dobrze zrobione jeśli chodzi o samo dobranie składu.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni