Forum › Białołęka
Jak można sprawdzić.........
# belami 07.12.2004 10:32 |
|
Chciałem się dowiedzieć czy w latach 1990-2001 nie było nadużyc w związku ze sprzedażą ziem w tej gminie.
Taka sytuacja mogła zainstnieć ponieważ kto to wówczas kontrolował poza burmistrzami??? Swoją drogą smoku ma niezła furę zauważyliście??? |
# sala. 07.12.2004 11:52 |
|
TARG ÓWEKPodczas ostatniej sesji XXVII burmistrz przekazał informacje że w tej kadencji przeprowadzono 15 kontroli .Myślę że trzeba zapytać się naszej komisji rewizyjnej ile ona przeprowadziła kontroli i dlaczego ? Przewodniczący jak pamiętam Stefan Zawadzki . Jako mieszkaniec Białołęki nie słyszałem żeby była kontrola od Kaczyńskiego .Jest to dla mnie zrozumiałe .I dla nas także . Ptak nie wali w swoje gniazdo. Czy tu jest enklawa uczciwości ? Wątpie!!!Poczekajmy na wypowiedzi,może ktoś coś wie ?
|
# NN 07.12.2004 14:10 |
|
Problem naruszeń przepisów jest - powiedziałbym- wielopoziomowy i wiąże się z wydawaniem pozwoleń na budowę, co z koleji jest połączone z planami zagospodarowania przestrzeni, których korektę zatwierdzała rada niezależnej przez 8 lat gminy!
Te plany wpływały w przeważający sposób na cenę ziemi, która z taniej robiła się droga. Skutkiem tej pazerności są m.in. osiedla przy ul. Odkrytej: na małej powierzchni - dużo mieszkań. Przypadkiem w niebezpiecznej odległości od koryta rzeki, ponieważ przesiąkanie Wisły do kanalizacji tych budynków naraża całą dzielnicę! Brak nadzoru urbanistycznego - to znak tego okresu. Oraz działalność JW Construction. |
Michal_M 09.12.2004 16:41 |
|
Witajcie!
Czy ktoś z Was podpowie gdzie na Tarchominie jest laryngolog na umowie z Kasą Chorych? Tylko mówcie głośno! :))))) |
Matka_Sławka_z_Gdańska 09.12.2004 19:59 |
|
Czaszka ostaniego Laryngologa przyjmujace w ramach ubezpieczalni na tym obszarze jest w Muzeum Ziemi na Skarpie. Stoi w gablocie obok miednicy samicy mamuta.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.