Forum › Legionowo i Jabłonna
Jak latem ochłodzić dom?
# mimibe 11.04.2016 23:08 |
|
Idzie lato, robi się coraz cieplej. Czy macie jakieś domowe sposoby, aby w domu było chłodniej? Może klimatyzacja w domu, ktoś ma i może opisać swoje doświadczenie?
|
# Marlonnnn 08.05.2016 18:15 |
|
Klimatyzacja jest fajna moim zdaniem, o ile jest dobrze rozplanowana, dobrze zamontowana no i są odpwoeidnie klimatyzaory. U mnie w domu firma Chłód-Klim robiła montaż, mam klimatyzarory naścienne które maja w sobie coś takiego, że nie wysuszają skory i nie niszczą gardła, a działają mocniej jak jest więcej osob w pomieszczeniu. Zajrzyj soebi do nich to cie wyjasn ią wzysto.
|
# tadek 09.05.2016 17:18 |
|
Mają puszczać zimną wodę przez grzejniki, nie wiem czy w tym roku czy dopiero w przyszłym, w Legionowie temu m.in służyła modernizacja systemu
|
# miklas72 19.07.2016 15:46 |
|
Ja korzystam z klimatyzatora. W tamtym roku kupiłem go od firmy Klimatplus i jestem z niego bardzo zadowolony
|
# Syrilica 13.10.2016 15:03 |
|
Zdcydowanie dobrze dobraną i zamotnowaną klimatyzacją. Ja nie byłam do niej przekonana, ale rok temu po prostu nie mogliśmyw domu już wytrzymać. Firma YogiCo założyła nam klimatyzację, trwało to w całym domu kilka dni. Potem tylko instruktarz jak używać i używamy. Teraz jak było +30 to w domu mieliśmy 20 stopni i bardzo przyjemnie było. A zimą będziemy ewentualnie się dogrzewać.
|
Polcia12 26.01.2017 10:24 |
|
Dobrym rozwiązaniem będzie klimatyzacja. Kraków ma obiecująco wyglądającą firmę, która się tym zajmuje - http://heatec.com.pl.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuLegionowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.