REKLAMA

olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 1olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 2olowkowa kraina swiatowida ostatnie miejsca 0
Forum › Legionowo i Jab這nna

REKLAMA

atal zakatek harmonia 2atal zakatek harmonia 0

# karol

15.09.2015 17:56

Prawid這wo trzeba zmniejszy� liczb� przez zabicie. Wywiezienie w inne miejsce to g逝pota. Popieram my郵iwych takie maj� hobby i to na dodatek bardzo drogi sport. Mi這郾icy zwierz徠 jak chc� to niech si� zrzuca na odszkodowania dla rolnik闚 i wybuduja jakie� ,,schroniska,, dla dzik闚. My郵iwi to tacy sami ludzie jak w璠karze a do nich wi瘯szych pretensji si� nie ma. Podsumowuj帷 popieram wybicie cz窷ci dzik闚 bo to ju� nawet strach z psem wyj嗆 po zmroku w Nowym Dworze Maz. Osiedle M這dych ca貫 zryte. Dziczyzna te� nale篡 to bardzo pysznego miesa. Pozdrawiam

# Zyga

16.09.2015 13:33

Id帷 tokiem rozumowania pani Magdaleny... rze幡icy to mordercy 鈍inek i kr闚ek i powinno si� to im zakaza�.. :) ;)

# Gepard

16.09.2015 13:35

Bardzo tendencyjny artyku� z tez�.

REKLAMA

less mess 09-26 2less mess 09-26 0

# Micha� Boreczek

05.10.2015 11:55

Nie jestem rolnikiem. Dziki niszcza mi i sasidom trawniki. Jestem za regulacja ich populacji.
Dziennikarstwo bardzo s豉be, raczej propaganda.
Pozdrawiam

# poszkodowana

24.12.2019 10:13

dewastacja mienia i zagro瞠nie zdrowia i 篡cia mieszka鎍闚 oraz os鏏 przebywaj帷ych na swoich posesjach i w miejscach publicznych w Jachrance oto zaniedbanie ko豉 這wieckiego w Jab這nnie w dziedzinie kontroli populacji dzik闚

patrycjaroz

02.01.2020 20:17

Zgadzam si� w 100% z poszkodowana. Wieczorem na zielonym Chotomowie strach wyjsc poza posesje. Watachy dzikow grasuja jak u siebie. Zniszczone ogrodzenia, ogrody.... Jestem za regulacja populacji. Milosnicy zwierzat proszeni o wyplate odszkodowan za zniszczenia wywolane przez dziki!

REKLAMA

autoreklama tustolica 2autoreklama tustolica 0
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� pogrubienie i wpisz [b]. Na ko鎍u pogrubienia wpisz [/b].
Przyk豉d: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma si� zaczyna� kursywa i wpisz [i]. Na ko鎍u kursywy wpisz [/i].
Przyk豉d: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonk�, kt鏎a chcesz wstawi� w tre軼i w miejscu kursora:
:

REKLAMA

cmp tarczyca 1cmp tarczyca 2cmp tarczyca 0

Najnowsze informacje na Tu Legionowo

Kup bilet

Znajd� swoje wakacje

Powy窺ze tre軼i pochodz� z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasa簑

Wst徙 do ksi璕arni