Skonfiguruj
Dodaj samodzielnie on-line
Konto u篡tkownika
Forum › Legionowo i Jab這nna
| # karol 15.09.2015 17:56 |
|
|
Prawid這wo trzeba zmniejszy� liczb� przez zabicie. Wywiezienie w inne miejsce to g逝pota. Popieram my郵iwych takie maj� hobby i to na dodatek bardzo drogi sport. Mi這郾icy zwierz徠 jak chc� to niech si� zrzuca na odszkodowania dla rolnik闚 i wybuduja jakie� ,,schroniska,, dla dzik闚. My郵iwi to tacy sami ludzie jak w璠karze a do nich wi瘯szych pretensji si� nie ma. Podsumowuj帷 popieram wybicie cz窷ci dzik闚 bo to ju� nawet strach z psem wyj嗆 po zmroku w Nowym Dworze Maz. Osiedle M這dych ca貫 zryte. Dziczyzna te� nale篡 to bardzo pysznego miesa. Pozdrawiam
|
|
| # Zyga 16.09.2015 13:33 |
|
|
Id帷 tokiem rozumowania pani Magdaleny... rze幡icy to mordercy 鈍inek i kr闚ek i powinno si� to im zakaza�.. :) ;)
|
|
| # Gepard 16.09.2015 13:35 |
|
|
Bardzo tendencyjny artyku� z tez�.
|
|
| # Micha� Boreczek 05.10.2015 11:55 |
|
|
Nie jestem rolnikiem. Dziki niszcza mi i sasidom trawniki. Jestem za regulacja ich populacji.
Dziennikarstwo bardzo s豉be, raczej propaganda. Pozdrawiam |
|
| # poszkodowana 24.12.2019 10:13 |
|
|
dewastacja mienia i zagro瞠nie zdrowia i 篡cia mieszka鎍闚 oraz os鏏 przebywaj帷ych na swoich posesjach i w miejscach publicznych w Jachrance oto zaniedbanie ko豉 這wieckiego w Jab這nnie w dziedzinie kontroli populacji dzik闚
|
|
| patrycjaroz 02.01.2020 20:17 |
|
|
Zgadzam si� w 100% z poszkodowana. Wieczorem na zielonym Chotomowie strach wyjsc poza posesje. Watachy dzikow grasuja jak u siebie. Zniszczone ogrodzenia, ogrody.... Jestem za regulacja populacji. Milosnicy zwierzat proszeni o wyplate odszkodowan za zniszczenia wywolane przez dziki!
|
|
LINKI SPONSOROWANE
Szukasz kurs闚 do matury? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie oraz online.
Kup bilet
Najnowsze informacje na Tu Legionowo
Misz@masz
Artyku造 sponsorowane
Kup bilet
Znajd� swoje wakacje
Powy窺ze tre軼i pochodz� z serwisu Wakacje.pl.