REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Jabłka prosto od producenta? dla domu, firmy?

# Producent JABLEK

06.11.2014 20:18

Witam serdecznie,
pisze do wszystkich Państwa z zapytaniem czy były by osoby chętne na zakup raz w tygodniu jabłek od producenta, bez pośredników.Jestem producentem jabłek z województwa mazowieckiego. Jabłka do domu, do firmy, tam gdzie potrzeba. Jabłka w mniejszych opakowaniach 5 kilogramów jak i w większych po 10-13kg.
Proszę o Państwa opinię, może jakieś zamówienia:)
kucharski02@gmail.com

Marika

14.03.2024 15:41

Też jestem zainteresowany tym pytaniem

vladek

14.03.2024 15:55

Musisz znaleźć rolnika, który ma własne jabłka i kupić bezpośrednio od niego. W ten sposób kupuję mięso, jabłka i warzywa od rolnika we wsi. Specjalnie dla mnie karmi świnię, ja przychodzę z jabłkami, które zbieram z jego ogrodu, a gdy on zbiera plony, zbieram dla siebie ziemniaki i marchewkę, pomagam mu, a on sprzedaje mi wszystko, czego potrzebuję taniej, a on daje mi dwa lub trzy skrzynki jabłek gratis. .

REKLAMA

Maurice34

14.03.2024 20:42

Szukając świeżych produktów, zawsze wolę udać się do rolników, którzy uprawiają je własnymi rękami. To nie jest tylko zakup, to prawdziwa współpraca korzystna dla obu stron. W rezultacie otrzymuję produkty wysokiej jakości po niższej cenie niż w sklepie, a dodatkowo kilka skrzynek jabłek w prezencie. Jest to nie tylko opłacalne, ale także stwarza poczucie zaangażowania w proces uprawy żywności, co bardzo lubię.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl