REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Inteligentna Planeta

RenataW.

30.10.2014 13:09

Zastanawiam się nad zajęciami pozalekcyjnymi dla mojej córki. Chodziła już na zajęcia z baletu, tak sobie wymarzyła, ale zapał już jej ostygł, teraz chce coś innego ;) Ciągnie ją do komputera, nowinek technicznych (ma 10 lat). Widziałam na Mokotowie billboard Inteligentnej Planety i stąd moje pytanie: czy Wasze dzieci chodzą/chodziły do nich na zajęcia? Polecacie?

# kaskaursynow

10.11.2014 17:13

mają fajnych nauczycieli, którzy umieją zainteresować dzieciaki. teraz zapisuję syna na 'mistrza matematyki', bo nauczycielka w szkole się zmieniła i Maćkowi idzie nie najlepiej :/

aleksy

11.11.2014 20:58

idz z nią do kopernika pierw.

REKLAMA

RenataW.

12.11.2014 13:54

aleksy, była :) Bardzo jej się tam podoba, chodzimy tam parę razy w roku. Tak czy inaczej, już ją zapisaliśmy do IP :)

# WandaM

17.11.2014 23:13

Moja córka (11 lat) chodzi tam od września. W sumie sama wypatrzyła plakaty i strasznie się tym podekscytowała :) Chodzi na zajęcia z programowania. Póki co jest zadowolona, zapał nie opadł, ale z tego co widzę to raczej już ją będzie ciągnęło w stronę ścisłych przedmiotów. Prowadzących lubi, a ja w sumie też się cieszę, że uczy się czegoś pożytecznego.

# Basia

21.11.2014 12:39

Ja się umówiłam na bezpłatną lekcję pokazową, zobaczymy czy się synowi spodoba ;)

REKLAMA

# Momo

09.12.2014 19:52

My się zapisaliśmy tam na półkolonie w czasie ferii zimowych :) Zostajemy w mieście i kombinowałam, co zrobić, żeby syn się za bardzo nie nudził i uznałam to za ciekawą opcję. Prowadzący sprawiali bardzo pozytywne wrażenie, kompetentne osoby z dobrym podejściem do dzieci.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl