REKLAMA

Forum › Legionowo i Jabłonna

REKLAMA

inne tematy

# hurra

13.02.2003 18:35

Czy w Legionowie nie ma innych tematów niż pensje prezydenta i jego rzeczniczki? Dajcie spokój, bo wieje nudą. mnie na przykład interesuje, czy prezydent (nieważne ile zarabia) zajmie się bałaganem na dworcu i wokół dworca PKP. ja wiem, że to jest w gestii PKP, ale w końcu to my - mieszkańcy Legionowa korzystamy z tej stacji i ja jako podatnik nie widziałbym żadnego przestępstwa w tym, żeby dać PKP pieniądze na porządny dworzec. Można też poszukać jakiegoś inwetora, który np zrobiłby centrum handlowe a la Warszawa-Wileńska.

# black

13.02.2003 19:42

w momencie kiedy obecny prezydent wszystkie inicjatywy, pomysły i plany rozwoju miasta kwituje śpiewką pt. "nie ma na nic pieniędzy... poprzedni zarząd zadłużył miasto... itp, itd" naprawdę ciężko cokolwiek zrobić. To przykre, że obecne władze mają w nosie inwestycje, a skupiają się na administrowaniu, ale jest takie powiedzenie "ciszej jedziesz, dalej zajedziesz". Widać pan Smogorzewski planuje osiąść w Legionowie na dłużej :(((((((

# pachol

13.02.2003 21:21

a ile dostają radni??

REKLAMA

# black

14.02.2003 12:12

Pachol... Ty chyba jako radny najlepiej powinieneś wiedzieć ile dostajesz za sesje i komisje? Mireczku "Pachol" Pachulski - nie zmieniaj tematu - to jest forum "inne tematy" - niech jedno forum zostanie merytoryczne :)

red

14.02.2003 13:41

Black - wiem ze istniały projekty zagospodarowania i modernizacji dworca PKP. Postaram się dowiedzieć jak najszybciej co się teraz z nimi dzieje. Jak równiez z projektem szybkiej kolei, o którym całkiem niedawno była mowa w samorządach. Pozdrawiam. Rzecznik.

# buła

01.02.2014 19:22

Plany te są nadal aktualne. Od 11-tu lat nic się nie zmieniło.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuLegionowo

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Butelki dla dzieci Kambukka
Kambukka Reno

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy