Forum › Białołęka
Imbecyl !!!!!!!!!
# mieszkanka 16.01.2003 10:58 |
|
co za imbecyl wczoraj nie uslyszal jak wył alarm w jego samochodzie
|
# Piotrek z Odkrytej 16.01.2003 11:05 |
|
A co to za ochrona, która tegoż ...... nie potrafi zlokalizować ???
|
# mieszkanka 16.01.2003 11:46 |
|
ta ochrona to sie nadaje do .....
ciekawa jestem czemu teraz nie sprawdzają przy wjeździe na osiedle winietek moze za zimno jest?? |
# książkowa 16.01.2003 13:46 |
|
pal sześć, że nie sprawdzają przy wjeździe, gorsza sprawa, że przy wyjeździe nikt tego nie kontroluje, choć dostaliśmy takie małe identyfikatory. mi rąbneli kołpaki, choć auto stało przy budce ochroniarzy. wg mnie przykładem - tym pozytywnym - ochrony jest ta przy nowodworskiej, rewelacja.
|
# Piotrek z Odkrytej 16.01.2003 14:08 |
|
No to sprawdźcie, co wchodzi w zakres ich obowiązków. W końcu opłacacie ich pracę. Kilka dni temu siedziało w budce dwóch: jeden ziewał, a drugi spał.
|
# jotes 17.01.2003 00:52 |
|
Proponuję nie płacić za ochronę tego osiedla.
Oni poprostu nic nie robią a zreszt po co mają kontrolować wjazd czy wyjazd, przecież z osiedla można wyjechać chodnikiem między blokiem 9c a 9d jak to zresztą wielu kierowców robi. Ochrona nawet jak widzi jakąś nieprawidłowość to przechodzi koło tego obojętnie ONI poprostu boją się interweniować !!! |
# Corty 17.01.2003 18:44 |
|
prawdę powiedziawszy, wcale się nie dziwię tym ochroniarzom, w końcu to nudna i mało płatna robota. Może to też kwestia zmotywowania ochrony do działania - na osiedlu przy Świderskiej od 100 do 112 działają bez zarzutu.
|
# Piotrek z Odkrytej 18.01.2003 21:12 |
|
A zastanawiałeś się, Corty, dlaczego tylu jest chętnych do pracy w ochronie ?? Faktycznie to mało płatna i ......... robota, ale jak już ktoś się zdecydował na bycie pracownikiem ochrony, to też powinien wykonywać tę robotę jak najlepiej. Może sie mylę, a może dlatego, że niektórzy tak myślą jak Ty, tak to właśnie wygląda.
|
# wielbiciel 18.01.2003 22:36 |
|
Piotrze czy chcesz pracować w ochronie za 3 zł za godzinę brutto?
|
# Piotrek z Odkrytej 19.01.2003 19:42 |
|
Chcesz powiedzieć, że gdyby zarabiali 10 zł pracowaliby lepiej ??? Myślę, żę niektórzy i za duże pieniądze źle pracują (na pewno znasz przykłady). Pewnie tak, ale coś ich ciągnie do tej pracy. Ponawiam to co powiedziałem: jeśli już coś robisz (nawet za 3 PLN/1h), rób to dobrze. Wielbicielu zadam Ci pytanie: czy wykonujesz swoją pracę dlatego, że dużo zarabiasz, czy dlatego, że masz takie poczucie, które można nazwać poczuciem dobrze spełnionego obowiązku ?? Wiem, że ci ludzie są bardzo źle opłacani, ale czy to jest powód, żeby źle pracować ??
|
# vetilien 19.01.2003 21:19 |
|
Hehe, ochroniarze czasem się przydają... Raz bardzo się spieszyłam do szkoły na Leśnej POlanki i mi łańcuch spadł z roweru. Jak to dobrze, że ochroniarz był w pobliżu, bo i naczej bym tego dnia nie dotarłą do szkoły na czas ;)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.