Forum › Bemowo
# Cricto 19.10.2018 11:27 |
|
Co to znaczy "bezpłatne" ? Czy producenci tych szczepionek przekazują je za darmo i czy lekarze podający te szczepionki nie biorą wynagrodzenia?
|
# Grypencjusz 22.10.2018 23:35 |
|
#Cricto napisał(a) 19.10.2018 11:27 Seniorzy w określonym wieku mają bezpłatnie, więc co ma ich więcej interesować. Zadajesz pytania jak przedstawiciel jakiegoś mafijnego koncernu farmaceutycznego.Co to znaczy "bezpłatne" ? Czy producenci tych szczepionek przekazują je za darmo i czy lekarze podający te szczepionki nie biorą wynagrodzenia? |
# Cricto 23.10.2018 13:32 |
|
#Grypencjusz napisał(a) 22.10.2018 23:35 Seniorzy w określonym wieku mają bezpłatnie, więc co ma ich więcej interesować. Zadajesz pytania jak przedstawiciel jakiegoś mafijnego koncernu farmaceutycznego. Zwracam uwagę, że nie ma nic za darmo i te szczepionki nie są za darmo. Są kupowane za pieniądze zabrane ludziom w podatkach. Jestem przeciwko okradaniu jednych po to, żeby dać innym. Inna sprawa po co to się robi - czy po to oby pomów, czy po to aby zarobić. Czytaj ze zrozumieniem. Jestem przeciwko nabijaniu kasy koncernom farmaceutycznym. Kupuj sobie co chcesz, ale za własne pieniądze. |
# Strzepiąka 27.10.2018 19:55 |
|
A co na to ruchy antyszczepionkowe? Dlaczego nie protestują? Dlaczego pozwalają faszerować emerytów rtęcią i komórkami zamorodwanych płodów?
|
# JacekP 15.11.2018 13:47 |
|
Darmowe szczepienia p-ko grypie dla seniorów to WIELKA LIPA. Dzwoniłem dzisiaj do 4 przychodni na Bemowie. Wszystkie przychodnie nie prowadzą już szczepień mimo, że akcja trwa do 5 grudnia.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.