REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Idealny wózek dla dziecka

# misia

23.07.2022 14:49

Witajcie. Szukamy dobrego wózka dla naszego maleństwa i chciałam poznać Wasze opinie. Ostatnio słyszałam dużo dobrych opinii o wózkach Anex Baby. Podobno mają duży wybór wózków, na różne tereny. Chciałam się zapytać czy mieliście styczność z tymi wózkami i czy faktycznie się sprawdzają.

# Anonim

10.08.2022 21:11

My mamy Anexa. Świetnie nam się sprawdza. Jest idealny na spacerki. Jeśli mam komuś doradzić to szczerze polecam ten wózek, kupiłabym go jeszcze raz.

# wiki 86

11.08.2022 17:20

u nas super sprawdza się anex m type amortyzacja jest regulowana.
Wózek pokona każdy teren. las , piach czy nie równy chodniki. Prowadzi się jedną ręką. Gondola bardzo duża, wygodna spacerówka

REKLAMA

# Adriannaa

30.08.2022 15:21

Mój synek jeździ w wózku frontera z camini. Jest fajny bo to wersja 2w1 więc nam długo posłuży :)

# wikk

17.09.2022 13:22

Mi to odrazu wpadł w oko anex l type i nie załuje zakupu , lekko sie prowadzi , z łatwością sie składa i do tego do nie wielkich rozmiarów , stelaz mocy i stabilny , koła posiadają amortyzacje dobrze podbijają no i wygląda pięknie
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Zapraszamy na zakupy

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni