Forum › Białołęka
holowanko samochodów z ul. Toplowej
# gosc 22.11.2004 22:10 |
|
Jak wiadomo, dostaliśmy potężny oręż do walki z parkującymi wzdłuz Topolowej.
Wystarczy zadzwonić na policję i powiadomić, że znajdują się tam samochody zaparkowane w sposób zmuszający inne samochody do środkiem drogi (stwarzanie niebezpieczeństwa katastrofy drogowej). Jest to podstawa do odholowania samochodu na płatny parking (koszt ok. 400zł plus ew. mandat). Niestety straży miejskiej znudziło się mandatowanie, pewnie znowu się dali komuś skorumpować i odpuścili. |
# Rysio.Ochucki 23.11.2004 01:51 |
|
A dzwoniłeś do straży czy na 112??? A poza tym czy w ogóle dzwoniłeś???
|
# gosc 23.11.2004 21:43 |
|
Na razie nie, ale jak mnie kiedyś krew zaleje, to to w końcu zrobię. Jadąc od Odkrytej muszę jechać środkiem drogi, aby nie porysować tych zaparkowanych s****synów. A tam jest bodajże podówjna linia ciągła!
|
# Jurgen Stroop 24.11.2004 08:10 |
|
....i pomyśleć, że kilka lat temu pasły się tam krowy.
|
# niebieski lanos 24.11.2004 11:08 |
|
ja będę stawiał tam swojego lanosa bo nie ma innego miejsca gdzie mógłbym to zrobić, ewentualne mandaty polecą do kosza na śmieci a jak mi wywiozą samochód to poruszę znajomości i jakoś spróbuję się wywinąć, na szczęście mam się do kogo zwrócić
|
# eo 24.11.2004 13:17 |
|
mam nadziej że znajomości nie pomogą może wreszcie ludzie zaczną zachowywać się jak "ludzie" i parkować na parkingach
|
# gosc 24.11.2004 16:39 |
|
@niebieski lanos-ie, masz prawo w nosie. Ale to nic.
Ważniejsze jest to, że przez Twoją głupotę może ktoś kiedyś zginąć, bo odsuwając się od Twojego lanosa najedzie na środek drogi i zderzy się czołowo z kimś jadącym w przeciwnym kierunku. PS. Wiesz, że parking można w okolicy wynająć "po kosztach" (sam widziałem ogłoszenia)? |
# bobo 24.11.2004 19:26 |
|
gościu , zamiast prawić tutaj kazania, to przy najbliższej sytuacji BIERZ ZA TEL I DZWON PO STRAŻ MIEJSKĄ!!!
|
# gosc 24.11.2004 20:57 |
|
bobo, a żebys wiedział, ze tak zrobię.
|
# karol.j 27.11.2004 13:51 |
|
Wystarczy jak kilka osób zacznie wydzwaniać na policje z osiedla naprzeciwko czyli Akacje5, informując o niebezpiecznym wyjeździe z osiedla, o problemie miniecia się z betoniarka na topolowej itp. Napewno podziała.
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.