REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

emiliabohenek

16.04.2017 19:23

Higiena oraz systematyczne wypróżnianie się jak i odpowiednia dieta i sport to podstawa aby ich uniknąć, jednak jeśli już są wtedy warto skorzystać z domowych sposobów na http://hemoroidy.blog.

# Elżbieta

28.04.2017 20:03

Mnie hemoroidy pojawiły się po urodzeniu dziecka. Smaruje je specjalistyczną maścią zachowuje dietę. W łazience, by jak najrzadziej używać papieru i trzeć bolesne miejsce zamontowałam biobidet. Jak skorzystam z toalety to podmywam się okolice intymne wodą. To też zapobiega infekcjom itd.

# kanyo

15.05.2017 09:08

Kilka dobrych sposobów na hemoroidy znalazłem na Adamed Expert - tutaj raczej nie będę pisać o tym wiec sobie znajdźcie ten artykuł, bo jest naprawdę dużo "dobrych" sposobów...

REKLAMA

# essex9

15.05.2017 09:09

Jeżeli chodzi o odchudzanie to polecam serwis Adamed Expert i serię artykułów o diecie, różnorakich treningach oraz zdrowych nawykach :)

# Adrzejj2

23.09.2017 18:07

Też od niedawna mam problem z hemoroidami i nie bardzo wiem co zrobić. Znajomy poleca mi klinikę WILMED z Warszawy. Podobno bardzo dobrze się tam zajmują takimi schorzeniami. Czy ktoś z was leczył się tam lub może leczy i mógłby mi coś podpowiedzieć?

# syfiassssta reklama

23.09.2017 19:55

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom...

REKLAMA

# m_ch

30.12.2017 20:26

Hemoroidy powodują u innych wstyd, zupełnie niepotrzebnie. Nie ma sensu leczyć się samodzielnie. Lepiej, udać się do lekarza i poprosić o ułożenie planu leczenia. Gdy u mnie maści przestały działać, udałam się do szpitala św. Elżbiety. Tam, wykonano mi zabieg gumkowania hemoroidów i w końcu wszystko wróciło do normy.

# Syfffff

30.12.2017 22:11

Nie polecam nikomu to syf najgorszy

# kolooo

17.12.2018 11:22

Nawet przy pełnym obłożeniu cię przyjmą na konsultacje proktologiczne w https://www.proctomed.pl. Warto docenić, że w Jeleniej Górze coś takiego jest. Masz do wyboru mnóstwo metod eliminacji hemoroidów, typowych i zaawansowanych schorzeń odbytu. Sprawa dość wstydliwa, ale tam tego nie odczuwasz. Jakoś taka profesjonalna atmosfera. Lekarze z duszą, a nie tylko na zasadzie dawaj kasę. A niestety coraz więcej mam takich doświadczeń :/ Polecam szczerze, bo mnie nawet lekarz dopytywał, jakie miałem poprzednie leczenie, co stosowałem. Na pierwszy raz to grubo ponad 30 minut siedziałem i nikt się nie śpieszył.

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025