Forum › Bemowo
# jaro 13.12.2019 07:55 |
|
napisał inżynier budownictwa i architekt w jednej osobie.
Panie jak nie masz Pan nic mądrego do napisania to zajmij się Pan czymś innym. |
# qvertz 15.12.2019 16:14 |
|
Kurła, tam nigdy nie było żadnego "ronda". To jest chyba najbardziej azjatyckie skrzyżowanie w tej części Europy. Wygwizdów i tyle. Takie pole niewykorzystane, jakie tam obecnie jest, powinno być przedmiotem konkursu architektonicznego na stworzenie lokalnego centrum tej części miasta. Na razie to peryferie z okropnym pudłem budynku "ratusza" i niewątpliwie wiejskim gmachem Lidla na ozdobę. O styropianowej bryle kościoła nie ma co wspominać.
|
# heh 18.12.2019 11:26 |
|
Mam już nazwę: "Rondo burmistrza i przewodniczącego rady dzielnicy"
|
# bemowo2345 01.01.2020 00:44 |
|
#qvertz napisał(a) 15.12.2019 16:14 To jest uniwersalny budynek świątyni. Jedyny kościół w Warszawie, który posiada minaret - do wykorzystania w przyszłości...Kurła, tam nigdy nie było żadnego "ronda". To jest chyba najbardziej azjatyckie skrzyżowanie w tej części Europy. Wygwizdów i tyle. Takie pole niewykorzystane, jakie tam obecnie jest, powinno być przedmiotem konkursu architektonicznego na stworzenie lokalnego centrum tej części miasta. Na razie to peryferie z okropnym pudłem budynku "ratusza" i niewątpliwie wiejskim gmachem Lidla na ozdobę. O styropianowej bryle kościoła nie ma co wspominać. |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Kup bilet
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.