Forum › Bemowo
# Green 16.06.2015 11:33 |
|
Panie Dominiku niech Pan podjedzie na Powstańców Śląskich 102.Niech Pan zobaczy co Jarosław Dąbrowski widzi z okien swojego mieszkania...Tandetne wesołe miasteczko,morze betonu(płyty po lotnisku) i fontanna wyłożona lastryko z Chin,plus obowiązkowe donice z koszmarną roślinnością.Szkoda ,że nie ma małych dzieci po drugiej stronie Powstańców Śląskich i nie musi je przeprowadzać przez 4 pasy jezdni...To już okolicę mieszkania Jarosława Jóźwiaka wyglądają o niebo lepiej...
|
# LoveBemowo 16.06.2015 15:16 |
|
Zawsze marzyłem by umówić się na randkę przy skrzyżowaniu Powstańców Śląskich i Człuchowskiej.Usiąść przy stoliku i popatrzeć bez pośpiechu na bemowian...Ale Pan Zygrzak zabrał mi tą szansę.W miejsce ogródka kawiarnianego ,zatopionego w zielni pachnących krzewów i kwitnących lip-zafundował mi parking.Dziękuję Ci burmistrzu!
|
# wtf 16.06.2015 23:52 |
|
Weźcie wy wszyscy od krzewów pachnących i lip kwitnących wracajcie do swoich wsi i miasteczek bo mnie zaraz furia ogarnie. Wszyscy k.. chcą do Warszawy, a jak już się sprowadzą to im nagle przeszkadza lotnisko, samochody i hałas.
Ja rozumiem, że jak ktoś do tej pory hałas kojarzył tylko i wyłącznie z Maluchem sołtysa raz w tygodniu "przed kościołem" to wielkie miasto może go przytłoczyć ale to tylko i wyłącznie jego problem. Jak czytam o kolejnym przejściu na Powstańców czy progach zwalniających na Wrocławskiej to sie nóż w kieszeni otwiera. Proponuję w ogóle zamknąć Powstańców dla ruchu niech sobie rowerzyści/rolkarze jeżdżą, emeryci spacerują, na środku walnie sie klomby i huśtawki i będzie "pięknie"... |
# gordon 17.06.2015 09:49 |
|
Teraz to już po ptokach, ale wpiszcie sobie w grafice google hasło "tram lines with grass" i zobaczcie, jak może wyglądać miejska ulica z tramwajem w cywilizowanym świecie.
|
# paulina_f 17.06.2015 10:03 |
|
do #wtf: nóż się otwiera w kieszeni? skąd tyle agresji na myśl o przejściach dla pieszych?
|
# Artur 17.06.2015 15:20 |
|
Jak długo jeszcze będziemy czekać na przystanek tramwajowy przy placu kasztelańskim w stronę centrum? W stronę Górczewskiej jest a w stronę Człuchowskiej brak? Trzeba iść pod halę żeby wsiąść do tramwaju! Bez sens totalny!
|
# wawa 17.06.2015 17:16 |
|
Tak już jest 20 lat i jakoś wszyscy żyją, przystanki co 100 metrów aby do centrum jechało się godzinę, obecnie są w strefie dojścia. Tramwaj to nie autobus.
|
# Orto Graf 17.06.2015 17:52 |
|
#Arturku, "Plac Kasztelański" piszemy z wielkich liter, a wyraz "bezsens" piszemy łącznie. Jak nie potrafisz (pisać) to nie pchaj się na afisz. I do szkoły (podstawowej) czym prędzej wrrróć!!!
|
# Henio z Tesco 17.06.2015 18:37 |
|
#Orto Graf napisał(a) 17.06.2015 17:52 #Arturku, "Plac Kasztelański" piszemy z wielkich liter, a wyraz "bezsens" piszemy łącznie. Jak nie potrafisz (pisać) to nie pchaj się na afisz. I do szkoły (podstawowej) czym prędzej wrrróć!!! 'plac' z małej, 'Kasztelański' z wielkiej, tak samo jak ulica Piłsudskiego |
# Antygrek 23.06.2015 20:02 |
|
Ale Jarosław D. widywany jest na ulic Hery?!??
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.