REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

ginekolog

# Wodziaaa

29.03.2022 19:27

Szukam ginekologa do prowadzenia ciąży. Zależy mi na kimś dobrym - kogo mi polecicie?

# Agata_32

29.03.2022 19:59

W przychodni RSC przyjmuje pan doktor Tomasz Songin, jest świetnym ginekologiem. Prowadził moją ciążę i jestem z niego bardzo zadowolona. Miły lekarz, ale przede wszystkim bardzo kompetentny i dokładny. Wizyta u niego trwa długo, jest zainteresowany pacjentką, pyta, bada dokładnie. Ja go zdecydowanie polecam.

# Tomczyńska

29.03.2022 20:41

Moją ginekolog jest pani doktor Tatiana Boryczko, chodzę do niej do centrum Gabinety Łucka. To przemiła kobieta, delikatna podczas badań, zawsze wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia. Sprzęt USG w gabinecie jest nowoczesny więc jak najbardziej jestem zadowolona.

REKLAMA

# Gabryska743

29.03.2022 23:45

Ja swoją drugą ciążę już prowadzę u pani doktor Anny Posiewki, przyjmuje w centrum Babka Medica na ulicy Słomińskiego. Pani doktor to super babka, miła, życzliwa, bardzo dokładna i poświęcająca dużo czasu pacjentkom.

# zadowolona

31.03.2022 11:03

Polecam zdecydowanie doktor Ilonę Guzińską. Nie dość, ze wszystko zawsze wyjaśnia bardzo rzeczowo i opierając się na badaniach, a nie widzi misie, to jest bardzo miła dla Pacjentek. Z obiema ciążami byłam u niej i nie czułam się, że idę na stracenie :) Obie ciąże bardzo dobrze poprowadzone.

# OlgaM

28.11.2023 20:18

Ja trafiłam na bardzo dobrą przychodnię Medi Park, tam znalazłam dobrego ginekologa dr. Jakimiuka Artura :)

REKLAMA

# katana

29.11.2023 13:20

Doktor Poręcka z Renort. Świetny specjalista, z którym łatwo można się dogadać. Pomocna, ma sensowny sprzęt. Nie mieliśmy żadnych problemów, o wszystko można się było dogadać. Zwraca uwagę na szczegóły, trudno się o cokolwiek czepiać. Kawał dobrej roboty.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025