Forum › Warszawa
ginekolog
# Wodziaaa 29.03.2022 19:27 |
|
Szukam ginekologa do prowadzenia ciąży. Zależy mi na kimś dobrym - kogo mi polecicie?
|
# Agata_32 29.03.2022 19:59 |
|
W przychodni RSC przyjmuje pan doktor Tomasz Songin, jest świetnym ginekologiem. Prowadził moją ciążę i jestem z niego bardzo zadowolona. Miły lekarz, ale przede wszystkim bardzo kompetentny i dokładny. Wizyta u niego trwa długo, jest zainteresowany pacjentką, pyta, bada dokładnie. Ja go zdecydowanie polecam.
|
# Tomczyńska 29.03.2022 20:41 |
|
Moją ginekolog jest pani doktor Tatiana Boryczko, chodzę do niej do centrum Gabinety Łucka. To przemiła kobieta, delikatna podczas badań, zawsze wszystko dokładnie tłumaczy i wyjaśnia. Sprzęt USG w gabinecie jest nowoczesny więc jak najbardziej jestem zadowolona.
|
# Gabryska743 29.03.2022 23:45 |
|
Ja swoją drugą ciążę już prowadzę u pani doktor Anny Posiewki, przyjmuje w centrum Babka Medica na ulicy Słomińskiego. Pani doktor to super babka, miła, życzliwa, bardzo dokładna i poświęcająca dużo czasu pacjentkom.
|
# zadowolona 31.03.2022 11:03 |
|
Polecam zdecydowanie doktor Ilonę Guzińską. Nie dość, ze wszystko zawsze wyjaśnia bardzo rzeczowo i opierając się na badaniach, a nie widzi misie, to jest bardzo miła dla Pacjentek. Z obiema ciążami byłam u niej i nie czułam się, że idę na stracenie :) Obie ciąże bardzo dobrze poprowadzone.
|
# OlgaM 28.11.2023 20:18 |
|
Ja trafiłam na bardzo dobrą przychodnię Medi Park, tam znalazłam dobrego ginekologa dr. Jakimiuka Artura :)
|
# katana 29.11.2023 13:20 |
|
Doktor Poręcka z Renort. Świetny specjalista, z którym łatwo można się dogadać. Pomocna, ma sensowny sprzęt. Nie mieliśmy żadnych problemów, o wszystko można się było dogadać. Zwraca uwagę na szczegóły, trudno się o cokolwiek czepiać. Kawał dobrej roboty.
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.