REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

# nickki

16.12.2022 16:05

Drogi Panie Prezydencie Rafale Trzaskowski ... nie dawaj się pisowcom

# Xxx

16.12.2022 19:32

A na huk ta kładka na osiedle Solorza?

# złotówka

16.12.2022 21:00

Dziurę pan Rafał zaklei plastrem. I po dziurze !

REKLAMA

# bemwaw

18.12.2022 00:21

Muzeum i kładka, 2 napilniejsze inwestycje :)

# niech zyje bolszewizm

19.12.2022 09:26

Nie martwcie się dziurami budżetowymi, przecież wy bolszewicy wierzycie ze wszystko da się załatwic drukowaniem pieniedzy.

# Prawda lewakuf w oczy kole

19.12.2022 09:29

Powiem wam co bedzie dalej, bo bylem na tym spotkaniu Trzaskowskiego-Rury z synem Sorosa, wlasciciela Rzeczpospolitej i Wybióczej.
Bolszewicy beda zadluzac miasto w nieskonczonosc, az ogloszą, że nie misto nie ma jak spłacaćdlugów, tedy przyjdzie fundacja Sorosa i wybawi ich z klopotów oferując wsparcie, ewentualnie okaze się ta fundacja ma większość obligacji miejskich. Takze nastepuje wlasnie transfer wlasności publicznej do instytucji prywatnej, za co Trzask-rura obejmie na koniec kariery polityczenj eksponowane stanowisko w pewnej fundacji.

REKLAMA

# Tubylec

19.12.2022 12:58

Nie ma pięniędzy, ale na niepotrzebne inwestycje zawsze grosil lub dwa się znajdą. Kładka dla pieszych w szuwary jest bardzo ważna. Muzeum Sztuki Współczesnej nie może czekać, ludzie w czasie kryzysu będą chętnie je odwiedzać. Oczywiście o wszystko Trzaskowski obwinia rząd, ale sam rządzić miastem nie umie.

# pytanie z Bielan

20.12.2022 12:36

"Czasy są trudne, ale zapewniliśmy środki na kluczowe programy i inwestycje". Co ma na myśli prezydent Trzaskowski mówiąc, że zapewnił środki w dziurze budżetowej przekraczającej 4 mln? Bo szczerze mówiąc dla mnie to jakaś wyższa matematyka, której nie rozumiem.

# nnn

21.12.2022 12:28

Niech Trzaskowski i jego leniwi urzędnicy przestaną płakać, że dziura w budżecie tylko wezmą się do pracy. Od kilku lat czekam na przekształcenie użytkowania wieczystego we własność. Miasto nie wykonuje ustawy i nikt nie potrafi określić jednoznacznie dlaczego. Ostatnio przez telefon jedna "bardzo mądra" urzędniczka powiedziała, że najpierw muszę złożyć deklarację czy zapłacę jednorazowo czy w ratach, to przyspieszy ich działanie. Jaką deklarację mam składać, skoro nie mam informacji czy przekształcenia dokonano? Za mieszkanie płacę tylko podatek od nieruchomości, który raczyli wreszcie przysłać z zaległościami kilku lat wstecz. Więcej pieniędzy miasto nie zobaczy dpóki ja nie zobaczę odpowiedniej decyzji. W bloku nie jestem jedyny, który takiej decyzji nie dostał. A Trzaskowski chodzi i płacze ale chyba nie chce moich pieniędzy.

REKLAMA

# bruk

30.12.2022 16:10

jakie miasto taki płaczek !
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025