Forum › Warszawa
# nickki 16.12.2022 16:05 |
|
Drogi Panie Prezydencie Rafale Trzaskowski ... nie dawaj się pisowcom
|
# Xxx 16.12.2022 19:32 |
|
A na huk ta kładka na osiedle Solorza?
|
# złotówka 16.12.2022 21:00 |
|
Dziurę pan Rafał zaklei plastrem. I po dziurze !
|
# bemwaw 18.12.2022 00:21 |
|
Muzeum i kładka, 2 napilniejsze inwestycje :)
|
# niech zyje bolszewizm 19.12.2022 09:26 |
|
Nie martwcie się dziurami budżetowymi, przecież wy bolszewicy wierzycie ze wszystko da się załatwic drukowaniem pieniedzy.
|
# Prawda lewakuf w oczy kole 19.12.2022 09:29 |
|
Powiem wam co bedzie dalej, bo bylem na tym spotkaniu Trzaskowskiego-Rury z synem Sorosa, wlasciciela Rzeczpospolitej i Wybióczej.
Bolszewicy beda zadluzac miasto w nieskonczonosc, az ogloszą, że nie misto nie ma jak spłacaćdlugów, tedy przyjdzie fundacja Sorosa i wybawi ich z klopotów oferując wsparcie, ewentualnie okaze się ta fundacja ma większość obligacji miejskich. Takze nastepuje wlasnie transfer wlasności publicznej do instytucji prywatnej, za co Trzask-rura obejmie na koniec kariery polityczenj eksponowane stanowisko w pewnej fundacji. |
# Tubylec 19.12.2022 12:58 |
|
Nie ma pięniędzy, ale na niepotrzebne inwestycje zawsze grosil lub dwa się znajdą. Kładka dla pieszych w szuwary jest bardzo ważna. Muzeum Sztuki Współczesnej nie może czekać, ludzie w czasie kryzysu będą chętnie je odwiedzać. Oczywiście o wszystko Trzaskowski obwinia rząd, ale sam rządzić miastem nie umie.
|
# pytanie z Bielan 20.12.2022 12:36 |
|
"Czasy są trudne, ale zapewniliśmy środki na kluczowe programy i inwestycje". Co ma na myśli prezydent Trzaskowski mówiąc, że zapewnił środki w dziurze budżetowej przekraczającej 4 mln? Bo szczerze mówiąc dla mnie to jakaś wyższa matematyka, której nie rozumiem.
|
# nnn 21.12.2022 12:28 |
|
Niech Trzaskowski i jego leniwi urzędnicy przestaną płakać, że dziura w budżecie tylko wezmą się do pracy. Od kilku lat czekam na przekształcenie użytkowania wieczystego we własność. Miasto nie wykonuje ustawy i nikt nie potrafi określić jednoznacznie dlaczego. Ostatnio przez telefon jedna "bardzo mądra" urzędniczka powiedziała, że najpierw muszę złożyć deklarację czy zapłacę jednorazowo czy w ratach, to przyspieszy ich działanie. Jaką deklarację mam składać, skoro nie mam informacji czy przekształcenia dokonano? Za mieszkanie płacę tylko podatek od nieruchomości, który raczyli wreszcie przysłać z zaległościami kilku lat wstecz. Więcej pieniędzy miasto nie zobaczy dpóki ja nie zobaczę odpowiedniej decyzji. W bloku nie jestem jedyny, który takiej decyzji nie dostał. A Trzaskowski chodzi i płacze ale chyba nie chce moich pieniędzy.
|
# bruk 30.12.2022 16:10 |
|
jakie miasto taki płaczek !
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Kup bilet
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.