Forum › Białołęka
Gdzie zamieszkać?
# Mereol-pro 26.08.2019 10:29 |
|
Cześć, szukam do kupienia mieszkania w Warszawie. Znalazłem pracę w stolicy i potrzebujemy się przenieść z rodziną. W związku z tym poszukuję lokalu z rynku pierwotnego, wielkosć ok. 60 mkw. Ważne żeby deweloper był sprawdzony. Moze moglibyście coś polecić :)
|
# odessa567 28.08.2019 11:08 |
|
Po co w samej Wawie? Według mnie trochę bez sensu - strasznie wysokie ceny za metr, przeludnione miasto i problem z dojazdem w centrum.Nie myslałeś o jakiś obżerzach albo jakiś miejscowościach w promieniu 30 km od stolicy?
|
# tomasz_K 30.08.2019 07:42 |
|
Centrum miasta kusi jednak ceny są wzięte z kosmosu. Z rodziną planujemy zakup nieruchomości ale na pewno nie będzie to centrum Warszawy. Za mieszkanie w bloku trzeba zapłacić tyle ile za dom na przedmieściach. To ja już wolę dom z ogrodem lub bliźniak.
|
# meluzyna45 05.09.2019 11:10 |
|
a patrzyliście na Osiedle Wiktoria w Malcanowie? Bardzo ciekawa inwestycja, która jest praktycznie skończona. Niedługo mają dni otwarte i można zobaczyć jak to wygląda na żywo. Plany są super, wizualizacje również ale chcę podjechać i sprawdzić jak samo mieszkanie wygląda w środku :)
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.