REKLAMA

cmp moje zdrowie 1cmp moje zdrowie 2cmp moje zdrowie 0
Forum › Wola

REKLAMA

bck ladies 2bck ladies 0

Gdzie w Warszawie tatuaż?

# beyba

27.07.2025 16:57

Zastanawiam się nad zrobieniem swojego pierwszego tatuażu, ale totalnie nie wiem, od czego zacząć. Szukam czegoś delikatnego, może napis albo mały wzór. Macie jakieś doświadczenia z warszawskimi studiami?

# floviusz

29.07.2025 08:11

Przy pierwszym tatuażu warto zwrócić uwagę na atmosferę w studio - żeby było spokojnie, czysto i bez presji. Ja przed swoim długo rozmawiałam z tatuatorem, zanim cokolwiek zrobiliśmy. Dobre studio nie pogania i daje czas na decyzję.

# nunny

30.07.2025 07:59

Ważne, żeby ktoś wszystko dokładnie wytłumaczył - jak dbać o skórę, co się dzieje po zabiegu itd. Pierwszy tatuaż to jednak stres, więc lepiej iść gdzieś, gdzie nie potraktują cię jak taśmę produkcyjną.

REKLAMA

bck koncert retro 31 maja 2bck koncert retro 31 maja 0

# nerka

01.08.2025 12:01

Jeśli chodzi o delikatne wzory, to Sylwia z JahLove Tattoo robi naprawdę subtelne rzeczy. Studio jest w Warszawie na Wilczej, bardzo estetyczne i przyjazne. Sylwia ma fajne wyczucie - cienkie kontury, bez przesady, kobiece klimaty.

# greys

03.08.2025 10:18

Też bym poleciła JahLove, szczególnie jeśli nie masz jeszcze konkretnego pomysłu. Maja robi dużo napisów i prostych graficznych wzorów, ale też doradza, co pasuje do ciała i gdzie najlepiej umieścić tatuaż. Mega pomocne przy pierwszej wizycie.

# anżela

20.12.2025 00:44

Rzeczywiście Sylwia tworzy delikatne, kobiece tatuaże. Moja znajoma u niej się tatuuje od dłuższego czasu i każda kolejna praca jest na bardzo wysokim poziomie. JahLove sprawdzone studio.

REKLAMA

biedronka 049 2biedronka 049 0

# becca

19.01.2026 13:46

Jeśli ktoś zwraca uwagę na klimat studia i spokojną atmosferę, to Jahlove Tattoo wydaje się bardzo dobrą opcją. Dla mnie to ważne, bo stres i nerwy potrafią zepsuć całe doświadczenie. Tutaj wszystko wygląda na poukładane i przemyślane, co sprawia, że łatwiej się rozluźnić i zaufać ludziom, którzy wykonują tatuaż.
:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
:

REKLAMA

olowkowa rekrutacja trwa 1olowkowa rekrutacja trwa 2olowkowa rekrutacja trwa 0

Najnowsze informacje na TuWola

REKLAMA

bck musical The-Greatest-Showman 2bck musical The-Greatest-Showman 0

REKLAMA

refleks chlodnictwo 2024-11-21 2refleks chlodnictwo 2024-11-21 0

REKLAMA

autoreklama tustolica 3autoreklama tustolica 0

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA