REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Gdzie umówić się do psychologa

# Piotr66

21.01.2022 10:50

Obecnie mam takie wrażenie, że na świecie praktycznie wszystko jest już online i zastanawiam się czy również pomoc psychologiczną online można dostać. Jeśli ewentualnie znacie jakąś poradnię, która prowadzi online sesje terapeutyczne to dajcie jakiś namiar, kontakt do nich.

# Grzegorz

26.01.2022 10:31

Polecam między innymi ofertę jeśli chodzi o www.przestrzen-pomocy.pl. Świetna grupa psychologów, którzy starają się do każdego podchodzić indywidualnie. Dzięki temu ta pomoc jaką są w stanie zaproponować jest na wysokim poziomie i odpowiada na indywidualne problemy tej osoby, która zdecyduje się na współpracę z psychologiem więc ta kwestia będzie miała faktycznie duże znaczenie.

Anetka

02.02.2022 18:28

Ja mogę polecić Panią Kasię. Bardzo profesjonalna terapeutka. Prowadzi gabinet na Saskiej Kępie. Przyjmuje również online:
http://lamente.pl

REKLAMA

# donda

02.02.2022 19:00

Nie polecam szemranych gabinetów "psychologicznych", które spamują forum zamiast wykupić reklamę jak każdy inny przedsiębiorca.

vivi

20.06.2024 14:15

Dobry wybór http://trucktruck.pl/czy-warto-isc-na-psychoterapie-po-rozstaniu/ polecam.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl