REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

gdzie kupić u nas najlepsze pączki....

# dagi

19.02.2004 13:49

tylko żeby jeszcze po 17:30 moża je było dostać :-))))

# as

19.02.2004 13:57

w ubiegłym roku były we wszystkich spożywczych, więc i w tym też powinny być, ale niestety o żadnych nie można powiedzieć, żeby były "najlepsze", bo takie prawdziwe pąki można dostać tylko w małych miejscowościach, ale nie tych podwarszawskich.

Rudolf

19.02.2004 20:57

Dla mnie najlepsze to są pączki z Lubaszki. Jak dla mnie są w sam raz.Dzisiaj zjadłem juz 7 pączków :)

REKLAMA

# Vladymir

19.02.2004 22:14

Cukiernia na Świderskiej, obok klubu Vegas, przystanek Płudowska. A jakie tam maja torty, hm.....

# aza

20.02.2004 11:50

gdyby nie wczorajsze przezarcie paczkowo-faworkowe z pewnoscia dzis pobieglabym kupic tort ;-)
choc moze skusze sie na jakis maly torcik?! ;-)
ech, Vladymir, Ty to potrafisz namowic :)
pozdrawiam
PS. najlepsze paczki sa wlasnej roboty! a dla zapracowanych polecam paczki z cukierni Putka lub Galerii Wypiekow (takie z roza mmmmmmmmmnaim), to tak na przyszlosc.

# Duśka

20.02.2004 13:19

Aza: ty łasuszku! Udało mi się zjeść tylko 3 pączki i jestem dumna, ze sie opanowałam.
Vładymir gdzie ta super cukiernia wytłumacz lepiej. Muszę kupić tort na urodziny córci. Duśka

REKLAMA

# xyz

20.02.2004 16:02

A ja wspominam pączki z pracwni pączkarskiej!!!!
na ul. Górczewskiej między ul. Płocką a Staszica.
Jeszcze istnieje-POLECAM

# Duśka

21.02.2004 13:49

Znam, mieszkałam na Górczewskej 20 lat. Pycha.Duśka

# Vladymir

21.02.2004 13:56

Duśka, ta cukiernia jest naprzeciwko przystanku Płudowska, na ul. Świderskiej, ale od ulicy jej nie widać, trzeba wejść na tyły ogrodzenia seminarium duchownego, w podwórze białego budynku, tam, gdzie jest klub Vegas. Warto poszukać, my tam kupujemy torty na wszystkie urodziny naszych dzieci i jest super.

REKLAMA

# aza

21.02.2004 19:40

3 paczki to zjadlam po drodze do pracy, kolejne 3 w pracy... pozwolcie, ze dalej nie bede liczyc, ani paczko, ani kalorii.
bylam dzis w tej cukierni! tortu nie jadlam, ale nie moglam sie oprzec, moja silna wola niestety okazala sie slaba byc :)

# Duśka

23.02.2004 22:14

Vladymirowie: Czy to cukiernia Pana Gieryszewskiego? Obok kościoła św. Jakuba? Duśka

# as

24.02.2004 12:30

aza! jak Ty to zmieściłaś w siebie?! ile pączków było w każdej paczce?

REKLAMA

# aza

24.02.2004 18:34

ja jestem z tych co to lepiej ubierac niz zywic ;-) choc i z ubiorem problem... ;-)
Duska, czego sie nie robi dla dobra spoleczenstwa :) Nie chcialam odpisywac i nie wprowadzic Cie w blad, wiec... jako, ze pierwsza raza prowadzil mnie nos, postanowilam dzisiaj pojechac i sprawdzic dokladnie gdzie jest ta cukiernia. Otoz tak jak napisal Vladymir jest to przystanek autobusowy Pludowska (w kierunku petli nowodwory). Po drugiej stronie jest Klub Vegas, pizzeria Duo i "dom partyjny" (nie wiem jakiej partyji, jestem apolityczna ;-)). Przystanek jest chyba wlasnie na przeciwko tegoz domu. Cofasz sie troszke i przechodzisz przez ulice. Na budynku (duzym, bialym) jest tabliczka i kierunkowskaz. Nawet jadac autobusem z dala jest on widoczny. Napis oczywiscie CUKIERNIA.
I tak oto stajesz przed... dylematem, ktore ciacho najpierw wszamac :)
to jest okropne...
PS. paczkow zjadlam 12 (co roku jem o jeden wiecej :)) i jedna tacke faworkow :)
pozdrawiam
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Wyjazdy sportowe
Wyjazdy sportowe

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Kambukka Olympus
Kambukka Lagoon

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024