Forum › Białołęka
gdzie kupić u nas najlepsze pączki....
# dagi 19.02.2004 13:49 |
|
tylko żeby jeszcze po 17:30 moża je było dostać :-))))
|
# as 19.02.2004 13:57 |
|
w ubiegłym roku były we wszystkich spożywczych, więc i w tym też powinny być, ale niestety o żadnych nie można powiedzieć, żeby były "najlepsze", bo takie prawdziwe pąki można dostać tylko w małych miejscowościach, ale nie tych podwarszawskich.
|
Rudolf 19.02.2004 20:57 |
|
Dla mnie najlepsze to są pączki z Lubaszki. Jak dla mnie są w sam raz.Dzisiaj zjadłem juz 7 pączków :)
|
# Vladymir 19.02.2004 22:14 |
|
Cukiernia na Świderskiej, obok klubu Vegas, przystanek Płudowska. A jakie tam maja torty, hm.....
|
# aza 20.02.2004 11:50 |
|
gdyby nie wczorajsze przezarcie paczkowo-faworkowe z pewnoscia dzis pobieglabym kupic tort ;-)
choc moze skusze sie na jakis maly torcik?! ;-) ech, Vladymir, Ty to potrafisz namowic :) pozdrawiam PS. najlepsze paczki sa wlasnej roboty! a dla zapracowanych polecam paczki z cukierni Putka lub Galerii Wypiekow (takie z roza mmmmmmmmmnaim), to tak na przyszlosc. |
# Duśka 20.02.2004 13:19 |
|
Aza: ty łasuszku! Udało mi się zjeść tylko 3 pączki i jestem dumna, ze sie opanowałam.
Vładymir gdzie ta super cukiernia wytłumacz lepiej. Muszę kupić tort na urodziny córci. Duśka |
# xyz 20.02.2004 16:02 |
|
A ja wspominam pączki z pracwni pączkarskiej!!!!
na ul. Górczewskiej między ul. Płocką a Staszica. Jeszcze istnieje-POLECAM |
# Duśka 21.02.2004 13:49 |
|
Znam, mieszkałam na Górczewskej 20 lat. Pycha.Duśka
|
# Vladymir 21.02.2004 13:56 |
|
Duśka, ta cukiernia jest naprzeciwko przystanku Płudowska, na ul. Świderskiej, ale od ulicy jej nie widać, trzeba wejść na tyły ogrodzenia seminarium duchownego, w podwórze białego budynku, tam, gdzie jest klub Vegas. Warto poszukać, my tam kupujemy torty na wszystkie urodziny naszych dzieci i jest super.
|
# aza 21.02.2004 19:40 |
|
3 paczki to zjadlam po drodze do pracy, kolejne 3 w pracy... pozwolcie, ze dalej nie bede liczyc, ani paczko, ani kalorii.
bylam dzis w tej cukierni! tortu nie jadlam, ale nie moglam sie oprzec, moja silna wola niestety okazala sie slaba byc :) |
# Duśka 23.02.2004 22:14 |
|
Vladymirowie: Czy to cukiernia Pana Gieryszewskiego? Obok kościoła św. Jakuba? Duśka
|
# as 24.02.2004 12:30 |
|
aza! jak Ty to zmieściłaś w siebie?! ile pączków było w każdej paczce?
|
# aza 24.02.2004 18:34 |
|
ja jestem z tych co to lepiej ubierac niz zywic ;-) choc i z ubiorem problem... ;-)
Duska, czego sie nie robi dla dobra spoleczenstwa :) Nie chcialam odpisywac i nie wprowadzic Cie w blad, wiec... jako, ze pierwsza raza prowadzil mnie nos, postanowilam dzisiaj pojechac i sprawdzic dokladnie gdzie jest ta cukiernia. Otoz tak jak napisal Vladymir jest to przystanek autobusowy Pludowska (w kierunku petli nowodwory). Po drugiej stronie jest Klub Vegas, pizzeria Duo i "dom partyjny" (nie wiem jakiej partyji, jestem apolityczna ;-)). Przystanek jest chyba wlasnie na przeciwko tegoz domu. Cofasz sie troszke i przechodzisz przez ulice. Na budynku (duzym, bialym) jest tabliczka i kierunkowskaz. Nawet jadac autobusem z dala jest on widoczny. Napis oczywiscie CUKIERNIA. I tak oto stajesz przed... dylematem, ktore ciacho najpierw wszamac :) to jest okropne... PS. paczkow zjadlam 12 (co roku jem o jeden wiecej :)) i jedna tacke faworkow :) pozdrawiam |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.