REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

gdzie dobry warsztat na białołęce?

rafaknap

23.07.2016 01:00

Hej!
potrzebuję naprawić elektrykę w samochodzie bo pobiera za dużo prądu i potrzebuję pomocy - czy ktoś może polecić jakiś warsztat na białołęce? Szukałem w necie i natrafiłem np. na http://www.motointegrator.pl - czy ktoś korzystał z ich usług i może coś powiedzieć? Jeżeli dobrze rozumiem, to ta strona tak jakby zrzesza tych wszystkich wykonawców/warsztaty i mogę sobie wybrać, ale zależałoby mi na jakiejś rekomendacji. Dzięki!

# gość

23.07.2016 14:07

Tomi Auto ul.Płużnicka, szybko i uczciwie, polecam bo korzystałem i korzystam na bieżąco

# Michał000

01.10.2016 16:57

Może Diag - Mot przy Ostroroga 20 A? http://www.diagmot.waw.pl/ To stacja kontroli pojazdów, ale mechanika też się zajmują. Zadzwoń do nich.

REKLAMA

# BKing

19.01.2018 18:14

W tomiauto żądaj kosztu naprawy przed naprawą i na papierze. Bo przy odbiorze samochodu koszty rosną, dobrze ci radzę

# ART

20.01.2018 12:08

#BKing napisał(a) 19.01.2018 18:14
W tomiauto żądaj kosztu naprawy przed naprawą i na papierze. Bo przy odbiorze samochodu koszty rosną, dobrze ci radzę
i tu się z Tobą nie zgodzę, naprawiałem w Tomi i zawsze było na czas, jeżeli wychodziło coś w trakcie to byłem informowany przez telefon i jestem zadowolonym klientem tego warsztatu, Polecam TomiAuto.

# maras12

16.02.2018 14:06

a jaki masz samochód? Jak francuza to lepiej udaj się do MotoPartner na Grochowskiej 45D. Oni tam mają świetnych mechaników, którzy specjalizują się w samochodach tej produkcji. Więc dla nich to będzie pestka. A przy tym nie windują cen

REKLAMA

# nigdy

16.02.2018 14:13

słaba reklama kiepskiej firmy na darmowym portalu bauahhahahhahahah

# gosc931

14.03.2021 14:34

polecam www.tunin-olesnica.pl

# michałkaw

01.04.2021 23:24

Ja korzystam z usług z serwisu Auto Matraszek w Markach - http://automatraszek.pl/. Teść mi polecił jakiś czas temu i od tej pory tam jeżdżę. Super usługa, na najwyższym poziomie, a do tego dobre ceny.

REKLAMA

# David

23.04.2021 21:24

w Warszawie polecam serwis na Czerniakowskiej Bawaria motors BMW. Pewni mechanicy

# Karollek

30.03.2022 23:10

My jeździmy do Marek do Auto Matraszek, potwierdzam wcześniejszą opinię, że to sprawdzony warsztat i na pewno godny zaufania. Kontakt z klientem, obsługa, no i oczywiście jakość naprawy - oceniam na 10/10.

# Kamil84

06.07.2022 08:55

Też polecam Auto Matraszek, warto podjechać do sprawdzonego serwisu, gdzie zostaniesz uczciwie potraktowany, a praca - konkurencyjnie wyceniona. Zakres usług mają bardzo szeroki, więc kompleksowo zadbają o Twoje autko.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Top hotele na Lato 2024
Top hotele na Lato 2024

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

AMBRA - Twoje Perfumy
AMBRA - Twoje Perfumy