Forum › Warszawa
Gdzie chodzicie do weterynarza?
# Genoweffa 20.07.2017 22:08 |
|
Z waszymi pieskami i kotkami?
|
# Owianekk 04.08.2017 23:13 |
|
Do kliniki Vet na Strzeleckiego 10E. Niestety jestem częstym gościem, bo mam 3 koty, które po prostu uwielbiają w ramach zabawy skakać po meblach, w związku z tym są często jakieś urazy.
|
# Bodzio 08.01.2018 01:35 |
|
Klinika AZ-WET. Jest całodobowa, więc to plus dla kogoś, kto pracuje zmianowo. Do tego opieka specjalistów, nie ma problemów, aby się umówić na wizytę i otrzymać pomoc.
|
# bbardzo przykre 10.01.2018 09:58 |
|
To bardzo przykre i smutne, że ludzie muszą uciekać się do zarobkowania w tak podły i poniżający sposób.
Nigdy nie widzieli na oczy danej firmy czy produktu, a polecają, wychwalają. Jak to łatwo się zeszma.cić dla paru srebrników, żałosne. ' .. |
dorka01 23.04.2018 10:22 |
|
Bardzo fajna przychodnia weterynaryjna jest przy ul. Danusi u Pani Joasi. Bardzo miła z sercem i dużym doświadczeniem Pani doktor. Przychodnia długo otwarta co dla mnie jest ogromnym plusem ,gdyż sama pracuję do późnych godzin popołudniowych.
|
# Wilhelm Von Klotz Paschke 23.04.2018 11:05 |
|
Współczuję metody zarobkowania, być takim pachołem do reklamowania, uczyć się nie chciało....
|
# Griezzman 02.11.2018 23:01 |
|
do MyVet. Bardzo przyzwoita klinika weterynaryjna, świetna obsługa i jakość usług .
|
# Adas 23.07.2019 10:00 |
|
Odwiedz weterynarza, mi Pan Marek uratował psa, gdzie wszyscy skazywali go na uśpienie
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.