REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Fizjoterapia i fizjoterapeuci

fizjomed2022

15.03.2022 20:49

https://fizjomed-bielsko-broniewskiego.business.site/ obejmuje holistyczne podejście do zapobiegania, diagnozowania i leczenia
bólu, zaburzeń ruchu lub optymalizacji funkcji w celu poprawy zdrowia. Sercem zawodu
fizjoterapeuty jest zrozumienie, w jaki sposób i dlaczego ma miejsce ruch i funkcja.
Fizjoterapeuci pracują w wielu różnych środowiskach zdrowotnych, aby poprawić szeroki zakres
problemów fizycznych związanych z różnymi "układami" organizmu. W szczególności leczą
układ nerwowo-mięśniowy (mózg i układ nerwowy), mięśniowo-szkieletowy (tkanki miękkie,
stawy i kości ), układ sercowo -naczyniowy i oddechowy (serce i płuca oraz związaną z nimi
fizjologię).
Odwiedź naszą Klinikę Fizjoterapii w: Bielsko-Biała

# milenaros

23.08.2022 10:53

Mi się wydaje, że nadal jest wiele osób, które nie docenia korzyści płynących z zabiegów fizjoterapeutycznych a to duży błąd. Sam pobyt w szpitalu i leczenie to nie wszystko, także ćwiczenia i zabiegi po stanowią część powrotu do zdrowia. Dlatego warto zdecydować się na fizjoterapię kiedy sytuacja tego wymaga. Jeśli chodzi o specjalistów z Konina to wiele pozytywnych opinii słyszałam o tym miejscu https://rehclinic.pl . Można tu znaleźć doświadczonych fizjoterapeutów, którzy świadczą usługi dla dzieci i dorosłych

# Halinka54

26.08.2022 13:04

W warszawie jest specjalna klinika ortopedii, rehabilitacji i medycyny sportowej enel-sport i to aż dwie placówki. Tam jest wszystko tak na prawde są badania usg rtg rezonas, są konsultacje ze specjalistami mają też oczywiście rehabilitację nie tylko dla tych co po operacji. I dorośli i dzieci :) Mój syn zapalony biegacz tam się leczył miał operowane kolano u dr Jaroszewskiego. Kto oglada mecze ten wie że to jest ortopeda naszej kadry piłkarskiej taka ciekawostka

REKLAMA

# ArekArkadiuszArkowicz

25.10.2022 13:16

Warto wybierać się do fizjoterapeuty przynajmniej kilkukrotnie rocznie, w stylu "Kontroli" albo "przypomnienia", bo powiedzmy sobie szczerze... wiele osób pójdzie na zabiegi, one pomogą, będą pilnować swoich błędnych zachowań może przez tydzień i wrócą do starych nawyków, a problemy powrócą. Miałem tak wielokrotnie. mój bardzo zaufany fizjoterapeuta Karol Filip, na tym etapie kurował mnie już 4 różne okazje. Ale co człowiek nie zrobi dla zdrowia

# Kaja

09.11.2022 09:59

Pan Karol Filip zdecydowanie zasługuje na uznanie. Biegam zawodowo od kilkunastu lat, przez co zmagam sie często z problemami w kolanach. Natomiast pan Karol bezproblemowo potrafi zdiagnozować przyczynę bólu, bardzo polecam. Warto korzystac z wizyt nawet w celu kontrolnym, czy tez przy małych dolegliwościach.

# marek111

09.11.2022 10:34

Polecam także pana Karola Filipa, swietny fizjo!

REKLAMA

# adam789

09.11.2022 10:50

to prawda pan karol filip świetny gosć! miałm problem z nogą wiec bylem u niego na wizycie, ból ustąpił po tygodniu. polecam

# Heorcuk

12.12.2022 09:47

#adam789 napisał(a) 09.11.2022 10:50
to prawda pan karol filip świetny gosć! miałm problem z nogą wiec bylem u niego na wizycie, ból ustąpił po tygodniu. polecam

Po tygodniu to dość szybko :o

# Halincia

13.12.2022 09:45

#Heorcuk napisał(a) 12.12.2022 09:47
Po tygodniu to dość szybko :o
To zależy jaki był problem... Może potrzebowała po prostu potrzebowała się odblokować i uświadomić sobie, że nic ją nie boli. Albo faktycznie to nie było nic poważnego i tydzień wystarczył

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025