REKLAMA

Forum › Bemowo

REKLAMA

firma budowlana

# merolo

09.09.2019 15:22

czy możecie polecić rzetelną firmę budowlaną która ogarnie temat domu od podstaw?

# hdc66

16.09.2019 14:21

Grunt to dobry projekt i sprawdzona ekipa. Sporo się już nasłuchałam o nierzetelnych wykonawcach, którzy zostawiają dom w połowie bo mają lepszą fuchę - serio! Koleżankę coś takiego spotkała i co... budowa wstrzymana na pół roku, a kredyt leci :( Szok! Dlatego ja zrobiłąm research w temacie firm budowalnych i na pewno wybierzemy New House z Warszawy. Kilka znajomych z nimi budowało i takie przestoje z nimi byłyby nie do pomyślenia. Chłopaki wiedzą po co pracują i jak dobrze wykonać zlecenie, nie grają na czas, czy na koszty. Poza tym w tych czasach tylko fachowców z polecenia biorę i po znajomości bo inaczej to strach.

# nie polecam

16.09.2019 20:01

super, czyli dno

REKLAMA

# Raskal

24.02.2020 13:51

Ze swojej strony polecam firmę RS-DOM, która zajmowała się budową naszego domu. U nas zajęli się wszystkim, od wykonania projektu, przez budowę, aż po wykończeniówkę. Bardzo pracowita, dokładna i terminowa ekipa. Przykładają uwagę do najmniejszych szczegółów, a także potrafią podsunąć ciekawe rozwiązania.

# Valeryy

01.08.2020 00:11

Espiro Property. U nas od A do Z - od wyboru projektu po stan deweloperski. Firmę polecił nam kolega męża, u którego ta firma budowała dom. Sprawdziliśmy jeszcze opinie w internecie, które również były bardzo przychylne. Kontakt z firmą tylko nas utwierdził w przekonaniu, że współpraca będzie się układać świetnie. I tak też było.

# miko36

04.09.2020 16:17

Same dobre opinie słyszeliśmy o Espiro Property, ich realizacje również robią na nas duuuuże wrażenie. Planujemy pomału budowę i rozglądamy się za wykonawcą, ale oferta tej firmy jest wg mnie bezkonkurencyjna. Przemawia do nas i gwarancja na wykonane prace, i brak zaliczki i sposób rozliczania się, a także gwarancja stałej ceny. No i bez wątpienia doświadczenie.

REKLAMA

# Antek92

24.11.2020 23:18

W mojej opinii jeżeli chodzi o prowadzenie firmy budowlanej to warto przede wszystkim zadbać o dobrą ekipę oraz oczywiście potrzebne wyposażenie które ułatwi Wam realizowanie poszczególnych prac. My zajmując się stanami surowymi potrzebowaliśmy tego dość dużo, jak http://sklep.abcszalunki.pl/rasto/28-glowica-podpory-rasto.html w zakresie wykonania połączeń podpory szalunkowej z płytami szalunkowymi. W ofercie sklepu ABC Szalunki mogliśmy dobrać wszystko co potrzebne. Mają produkty zarówno nowe, jak i używane, a do tego także dbają o dobry zakres cenowy jak i sprawne przeprowadzenie realizacji.

# Wojtek85

25.01.2021 08:41

Myślę, że na ofertę BGEF Investment (www.bgefinvestment.com) możesz liczyć jeśli chodzi o spieki ceramiczne. Korzystałem z tej propozycji i jestem zadowolony. Wykończenie na wysokim poziomie, estetyka super, ale też jakość pracy wysoka, wszystko zadbane, wykończenie z dużą starannością więc faktycznie widać, że pracownicy firmy świetnie sobie radzą.

# Tymek88

27.02.2022 23:34

Od siebie mogę dodać namiar na firmę AURIS, https://www.auris.pl/, bardzo solidna i profesjonalna firma budowlana. Działają w Wawie, ich specjalizacja to domy jednorodzinne. Firma ma świetne opinie i referencje od poprzednich klientów, dla nas to było kluczowe przy ich wyborze, a potem sami przekonaliśmy się, że te pozytywne rekomendacje to sama prawda :)

REKLAMA

# Cegłowaty

28.10.2023 14:43

Warto sprawdzić na https://domzcegly.pl/. Strona bardzo dobra, praktyczna, gdzie mamy dużo zdjęć. Warto sprawdzić
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBemowo

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni