Forum › Bemowo
firma budowlana
# merolo 09.09.2019 15:22 |
|
czy możecie polecić rzetelną firmę budowlaną która ogarnie temat domu od podstaw?
|
# hdc66 16.09.2019 14:21 |
|
Grunt to dobry projekt i sprawdzona ekipa. Sporo się już nasłuchałam o nierzetelnych wykonawcach, którzy zostawiają dom w połowie bo mają lepszą fuchę - serio! Koleżankę coś takiego spotkała i co... budowa wstrzymana na pół roku, a kredyt leci :( Szok! Dlatego ja zrobiłąm research w temacie firm budowalnych i na pewno wybierzemy New House z Warszawy. Kilka znajomych z nimi budowało i takie przestoje z nimi byłyby nie do pomyślenia. Chłopaki wiedzą po co pracują i jak dobrze wykonać zlecenie, nie grają na czas, czy na koszty. Poza tym w tych czasach tylko fachowców z polecenia biorę i po znajomości bo inaczej to strach.
|
# nie polecam 16.09.2019 20:01 |
|
super, czyli dno
|
# Raskal 24.02.2020 13:51 |
|
Ze swojej strony polecam firmę RS-DOM, która zajmowała się budową naszego domu. U nas zajęli się wszystkim, od wykonania projektu, przez budowę, aż po wykończeniówkę. Bardzo pracowita, dokładna i terminowa ekipa. Przykładają uwagę do najmniejszych szczegółów, a także potrafią podsunąć ciekawe rozwiązania.
|
# Valeryy 01.08.2020 00:11 |
|
Espiro Property. U nas od A do Z - od wyboru projektu po stan deweloperski. Firmę polecił nam kolega męża, u którego ta firma budowała dom. Sprawdziliśmy jeszcze opinie w internecie, które również były bardzo przychylne. Kontakt z firmą tylko nas utwierdził w przekonaniu, że współpraca będzie się układać świetnie. I tak też było.
|
# miko36 04.09.2020 16:17 |
|
Same dobre opinie słyszeliśmy o Espiro Property, ich realizacje również robią na nas duuuuże wrażenie. Planujemy pomału budowę i rozglądamy się za wykonawcą, ale oferta tej firmy jest wg mnie bezkonkurencyjna. Przemawia do nas i gwarancja na wykonane prace, i brak zaliczki i sposób rozliczania się, a także gwarancja stałej ceny. No i bez wątpienia doświadczenie.
|
# Antek92 24.11.2020 23:18 |
|
W mojej opinii jeżeli chodzi o prowadzenie firmy budowlanej to warto przede wszystkim zadbać o dobrą ekipę oraz oczywiście potrzebne wyposażenie które ułatwi Wam realizowanie poszczególnych prac. My zajmując się stanami surowymi potrzebowaliśmy tego dość dużo, jak http://sklep.abcszalunki.pl/rasto/28-glowica-podpory-rasto.html w zakresie wykonania połączeń podpory szalunkowej z płytami szalunkowymi. W ofercie sklepu ABC Szalunki mogliśmy dobrać wszystko co potrzebne. Mają produkty zarówno nowe, jak i używane, a do tego także dbają o dobry zakres cenowy jak i sprawne przeprowadzenie realizacji.
|
# Wojtek85 25.01.2021 08:41 |
|
Myślę, że na ofertę BGEF Investment (www.bgefinvestment.com) możesz liczyć jeśli chodzi o spieki ceramiczne. Korzystałem z tej propozycji i jestem zadowolony. Wykończenie na wysokim poziomie, estetyka super, ale też jakość pracy wysoka, wszystko zadbane, wykończenie z dużą starannością więc faktycznie widać, że pracownicy firmy świetnie sobie radzą.
|
# Tymek88 27.02.2022 23:34 |
|
Od siebie mogę dodać namiar na firmę AURIS, https://www.auris.pl/, bardzo solidna i profesjonalna firma budowlana. Działają w Wawie, ich specjalizacja to domy jednorodzinne. Firma ma świetne opinie i referencje od poprzednich klientów, dla nas to było kluczowe przy ich wyborze, a potem sami przekonaliśmy się, że te pozytywne rekomendacje to sama prawda :)
|
# Cegłowaty 28.10.2023 14:43 |
|
Warto sprawdzić na https://domzcegly.pl/. Strona bardzo dobra, praktyczna, gdzie mamy dużo zdjęć. Warto sprawdzić
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.