REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

Fałszywy alarm

# ja

17.11.2004 13:58

Dzisiaj przed godziną 9:00 ktoś zadzwonił do gimnazjum na Strumykowej, że jest podłożona bomba. Ewakuowali dwie szkoły podstawówkę i gimnazjum. Dzieciaki przez dwie godziny stały na boisku-była policja , straż i wszystko przeszukiwali. Alarm był na szczęście fałszywy. Ktoś pewnie nie chciał pisać klasówki i zrobił głupi żarcik.
Pozdrowionka
ja

# Jasiek

17.11.2004 14:01

Jeżeli to mozna nazwać żarcikiem

# kotkaa

17.11.2004 18:58

Kiedyś taka sytuacja była w szkole na Fleminga... tam musiano ewakuowac też Polfę... policja na szczęście znalazła "żartownisia" i wyegzekwowała potężną sumkę od rodziców.

REKLAMA

# misiek

18.11.2004 09:04

polowa dzieciaków niezdązyla sie ubrać, niekótrzy stali w cienkim obuwiu w ktorym chodza po szkole, jesli moje dziecko znow zlapie angine to dorwe tego zartownisia mi urwe j....

# Piter

18.11.2004 12:21

Kiedyś dla debili były szkoły specjalne, teraz umieszcza się ich w integracyjnych co na pewno nie wpływa korzystnie na zdecydowaną większość normalnych dzieciaków.

# kinio

18.11.2004 14:24

Na przyszłość powinni ignorować takie alarmy. To jedyne wyjście.

REKLAMA

max.wawa

30.11.2004 22:29

A pani dyr powiedziała że i tak wiadomo o kogo chodzi :) Trudno się nie domyślić skoro sami chwalili się 1/2 szkoły :) Tak... policja za pomocą specjalnych technik namierzyli plepleple a dyskoteki i wycieczki i tak nam idioci zabrali mimo iż było wiadomo kto to zrobił.
Dlaczego do jasnej cholery mamy tracić zabawę? Niech nam jeszcze zabiorą bramki na sali i kosze odkręcą będzie fuul wypas
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Kup bilet

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni