REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Dziwne zachowanie kelnerki

# axm

13.03.2016 19:27

Zdecydowałem się napisać o tym na forum, dlatego że myślę, że może ktoś (szczególnie jakaś kobieta) będzie potrafił wyjaśnić mi bardzo dziwną sytuację - niezrozumiałe dla mnie zachowanie kelnerki.
Byłem z wycieczką na obiedzie w restauracji. Ładny zapach, dobre polskie jedzenie i przystępne ceny. Tylko długo czekaliśmy na podanie do stolików, bo lokal choć nieduży to pełen ludzi, a kelnerka tylko jedna, choć w sumie to i tak nieźle dawała sobie radę, ale często przykucała, garbiła się.
Po zjedzeniu obiadu poszedłem do męskiej toalety, ale była zajęta wiec czekałem przed drzwiami. Wtedy usłyszałem głos z zaplecza - 'no możesz ewentualnie teraz pójść!'- i kelnerka doszła do drzwi damskiego wc, ale też był zajęty. Skulona ciągle przed nimi przykucała. Ledwo otworzyły się drzwi męskiego wc a kelnerka wyprzedziła mnie mówiąc - 'bardzo pana przepraszam i dziekuje' - i weszła przede mną pochylona zataczając biodrami. Czekałem więc dalej, przeciez nie pójde do damskiego. Kelnerka wyszła dopiero po jakichś 6-7 minutach i ku mojemu zaskoczeniu wyszła w innych rajstopach - miała cieliste, a wyszła w cienkich czarnych i to z oczkiem z boku nad kolanem. Dla mnie bardzo dziwne, że dziewczyna-kelnerka weszła do męskiego wc i to jeszcze przede mną- czekającym w kolejce facetem, który jest klientem-gościem i to TYLKO po to, żeby zmienić sobie może minutę szybciej (niż w damskim) rajstopy i w dodatku na gorsze niż miała wcześniej.

EwelinaBudzynska

05.04.2016 10:00

Może miała "trudne dni" - wiesz, te raz w miesiącu i może sobie je pobrudziła, musiała zmienić na takie jakie miała... Może ją naprawdę bolało (uwierz to strasznie boli czasami) dlatego była ciągle pochylona i zdenerwowana....

# axm

06.04.2016 17:55

EwelinaBudzynska napisała 05.04.2016 10:00
Może miała "trudne dni" - wiesz, te raz w miesiącu i może sobie je pobrudziła, musiała zmienić na takie jakie miała... Może ją naprawdę bolało (uwierz to strasznie boli czasami) dlatego była ciągle pochylona i zdenerwowana....
Może to rzeczywiście to, ale czy możliwe jest, aby taki ból ustąpił od razu?- bo gdy wyszła to już nie była pochylona, ani nie kucała.

REKLAMA

Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni