REKLAMA

Forum › Targówek

REKLAMA

# bródzianin

14.01.2021 19:48

Ja bym jednak szedł w stronę celowego działania aby więcej opchnąć miejsc. Niestety Policja nie kiwnie tu palcem.

# Aga bródno

15.01.2021 10:47

A ja jestem na cmentarzu 2-3 razy w tygodniu i to są zniszczenia kilkuletnie a nie świeże a to co działo się w czasie wichur sierpień,wrzesień i do dziś dnia walają się badyle,połamne groby widać zainteresowanie rodzin i zarządu (dla zainteresowanych mam filmy i zdjęcia)

# cmentarnik:)

15.01.2021 17:34

#bródzianin napisał(a) 14.01.2021 19:48
Ja bym jednak szedł w stronę celowego działania aby więcej opchnąć miejsc. Niestety Policja nie kiwnie tu palcem.
To sobie idź gdzie chcesz, a jak nie masz pojęcia, to się nie wypowiadaj.

REKLAMA

# Marlena

19.01.2021 06:48

#Aga bródno napisał(a) 15.01.2021 10:47
A ja jestem na cmentarzu 2-3 razy w tygodniu i to są zniszczenia kilkuletnie a nie świeże a to co działo się w czasie wichur sierpień,wrzesień i do dziś dnia walają się badyle,połamne groby widać zainteresowanie rodzin i zarządu (dla zainteresowanych mam filmy i zdjęcia)
Rodzin czesto juz nie ma ,albo s azagranica.Zarzad powinien rozsylac wezwania pod ostatni ,znany adres albo siegnac do PESEL

# Córka

31.10.2022 18:08

W ostatnim tygodniu października 2022 roku postawiłam na grobie mamy( zmarła 14 września) znicz " Dla kochanej mamy" z figurką Matki Boskiej - podpisałam z tyłu.Zlodziej ukradł już 31.10.2022 roku nie było na grobie.Kto tam chodzi i okrada groby??
Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Znajdź swoje wakacje

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuTargówek

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni