Forum › Targówek
# bródzianin 14.01.2021 19:48 |
|
Ja bym jednak szedł w stronę celowego działania aby więcej opchnąć miejsc. Niestety Policja nie kiwnie tu palcem.
|
# Aga bródno 15.01.2021 10:47 |
|
A ja jestem na cmentarzu 2-3 razy w tygodniu i to są zniszczenia kilkuletnie a nie świeże a to co działo się w czasie wichur sierpień,wrzesień i do dziś dnia walają się badyle,połamne groby widać zainteresowanie rodzin i zarządu (dla zainteresowanych mam filmy i zdjęcia)
|
# cmentarnik:) 15.01.2021 17:34 |
|
#bródzianin napisał(a) 14.01.2021 19:48 To sobie idź gdzie chcesz, a jak nie masz pojęcia, to się nie wypowiadaj.Ja bym jednak szedł w stronę celowego działania aby więcej opchnąć miejsc. Niestety Policja nie kiwnie tu palcem. |
# Marlena 19.01.2021 06:48 |
|
#Aga bródno napisał(a) 15.01.2021 10:47 Rodzin czesto juz nie ma ,albo s azagranica.Zarzad powinien rozsylac wezwania pod ostatni ,znany adres albo siegnac do PESELA ja jestem na cmentarzu 2-3 razy w tygodniu i to są zniszczenia kilkuletnie a nie świeże a to co działo się w czasie wichur sierpień,wrzesień i do dziś dnia walają się badyle,połamne groby widać zainteresowanie rodzin i zarządu (dla zainteresowanych mam filmy i zdjęcia) |
# Córka 31.10.2022 18:08 |
|
W ostatnim tygodniu października 2022 roku postawiłam na grobie mamy( zmarła 14 września) znicz " Dla kochanej mamy" z figurką Matki Boskiej - podpisałam z tyłu.Zlodziej ukradł już 31.10.2022 roku nie było na grobie.Kto tam chodzi i okrada groby??
|
LINKI SPONSOROWANE
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Zapraszamy na zakupy
Najnowsze informacje na TuTargówek
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.