REKLAMA

Forum › Białołęka

REKLAMA

# Miś

23.11.2011 16:31

A autobus 214 jak wozi powietrze tak wozi. Widać , że ZTM to bardzo bogata instytucja i dzięki tej rozrzutności bilety drożeją

# antyurzędnik

23.11.2011 21:22

Chciałbym skomentować pracę BOK-u, ale w poście o p.Służewskim nie wypada dlatego robię to tutaj. Gdyby "Echo" mogło się dowiedzieć po co organizowane są przedstawienia: Białołęckie Mikołajki - musicalowa podróż po świecie ze wstępem za zaproszeniami jeśli nie są one dostępne dla NORMALNEGO MIESZKAŃCA????
Zgodnie z informacją zawartą na stronie BOK-u oraz UD zaproszenia można było zdobyć w w/w miejscach od dnia 23.11.2011 (środa).
Jak każdy normalny mieszkaniec nie byłem w stanie udać się tam rano ze względu na pracę zawodową. Po pracy o godz.18 z minutami ( w przeciwieństwie do urzędników z Urzędu Dzielnicy nie pracuję na miejscu) dotarłem do BOK-u i usłyszałem, że....
zaproszenia zostały wyczerpane o godz. 10.15 rano!!!!!
Umówmy się, że w większości na sali będą widoczni nasi " zapracowani urzędnicy" i ich znajomi i znajomi znajomych. Tylko oni mogli sobie pozwolić, aby w trakcie pracy wyskoczyć na moment do Wydziału Kultury w UD lub BOK-u. Jak w ciągu dwóch godzin może zniknąć ok. 200-250 zaproszeń ( nie znam dokładnej liczby miejsc na sali, ale jest parter i piętro)????
Będzie to możliwe jeśli hurtem odbierze dużą pulę jedna osoba - najprawdopodobniej z urzędu.
Przedstawienia te są dofinansowane z pieniędzy podatników i jako podatnik uważam, że należy z nich zrezygnować, bo służą głównie wybranej grupie.
Osobiście wolę zapłacić za bilet i mieć pewność, że go kupię w pierwszym, czy drugim dniu po ogłoszeniu?
A z jakiego powodu mam dofinansowywać ( jako podatnik) rozrywkę dla urzędników?
Proponuję gazecie zrobić kilka fotek przed spektaklem, aby zobaczyć jacy WAŻNI urzędnicy będę zasiadać na "pańskich" fotelach.

# jaa

24.11.2011 20:32

#antyurzędnik
właśnie, ciekawe kto tam będzie
wejściówki dla swoich ?

REKLAMA

Dodaj komentarz:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

REKLAMA

Najnowsze informacje na TuBiałołęka

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni