Forum › Białołęka
DZICZ W AUCHAN!!!!!
# kupiec 18.10.2004 09:03 |
|
Wczoraj w niedzielę byłem w auchan i jak zwykle w niedziele jak Polak katolik robiłem zakupy w tym problem ,że cała reszta też czułem się jak przed świętami hehehe.
Najlepsze co widziałem to dantejskie sceny przy winogronach jechała nowa dostawa winogron ledwo chłopak wyjechał z magazynu to już klienci rabusie zaczeli rozszabrowywać towar nim on to wyłoży hehhe Gdy wyłożył towar sam się zastanawiam jak mu to się udało. klienci zaczeli przepychać się i skakać sobie do gardeł, podobno w sobotę faceci się bili ajajaj. Oto wypowiedzi poszczególnych klientów 1) normalna dzicz nie widzieli winogron!!! 2)ci francuzi to znas sie smieja itp. Właśnie winogron nie widzieliscie za 1,98 kilogram???? |
# tytusolandia 18.10.2004 09:05 |
|
byłem wczoraj też na zakupach, ale juz były porozwalane skrzynki bez winogron a to co zostało to ochłapy:-( Hieny dopadły lepsze kąski a dlamnie co??..padlinka
|
# tytusolandia 18.10.2004 09:07 |
|
w sobote zabierzcie swoich bliskich do auchan niech przyjdzie 2 000 ludzi na 14:00 beda jazdy jejeje.
Bedziemy sie super bawic ktos ma jakies pomysly???? |
# tytusolandia 18.10.2004 09:08 |
|
w auchan za darmo mozna miec cukierki i ciastka itp tam na wageco sie bierze to cale rodziny sie zbieraja delektujac sie problem w tym ze to nie degustacja tylko wyrzerka totalna zapraszam na 14-00
|
# karolj 18.10.2004 11:25 |
|
I właśnie z tego powodu nie korzystam z Auchana. To nie dzicz to siano wystajace z butów.
|
# Piter 19.10.2004 10:30 |
|
Jutro szykuje się najazd na Arkadię. Czy ktoś może mi wyjaśnić czym różni się np.komputer zakupiony po wielogodzinnej "walce" w ścisku, z narażeniem na utratę zdrowia, kradzieże kieszonkowe, utarczki z ochroną i przede wszystkim poniżaniem się w oczach właścicieli sklepu, od takiego samego komputera zakupionego bez kolejki w innym sklepie???
....nie uwierzę, że chodzi tu kilkanaście czy kilkadziesiąt PLN różnicy. |
# Duśka 27.10.2004 12:30 |
|
Do Auchan jeżdżę jak już muszę i to w poniedziałki lub wtorki rano. Nigdy nie ma dużo ludzi. Duśka
|
Matka_Sławka_z_Gdańska 27.10.2004 20:41 |
|
Metalowa hala byla pusta, jak zawsze na poczatku tygodnia.
Matka pchala Antosia przed soba ... doslownie ... he, he... i ciagnela wozek. Wiecie... zeby chociaz raz bylo odwrotnie !Przemierzali w ten sposob Aleje "Wsrod zapachu Bryzy, ktorej tym razem bylo o 30 dkg wiecej niz zwykle i miala przyklejony Dzem truskawkowy z burakow ". No, a w czym Pani Siostra prala swoje pierwsze dzwony ? Z bistoru Nagle ... nagle na skrzyzowaniu ze Sciezka Sledzikow w Occie Marginalia dostrzegly Ja. Stala samotna przy Nabialowym. Duska ! |
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Wstąp do księgarni
Najnowsze informacje na TuBiałołęka
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.