REKLAMA

Forum › Warszawa

REKLAMA

Drukarka

# drex

19.07.2017 12:49

Czy warto kupić do drukarki tusz zamiennik? Bo oryginał jest bardzo drogi :(

# despa

19.07.2017 19:28

jak najbardziej, jaką masz drukarkę? Poszukaj czy do twojego modelu nie ma actisów albo active jetów, oni szybko wypuszczają swoje zamienniki

# vidall

20.07.2017 13:30

ja zamienniki kupuje na DobreTonery.pl i nie mam pojecia jaka jest ich cala oferta, bo mnie interesuje tylko jeden model, ale mozesz zajrzc nóż widelec bedzie tam to czego szukasz. Same zamienniki dobre jakosciowo i to akurat moge potwierdzic :P

REKLAMA

# did

12.08.2017 15:15

kupuję tylko zamienniki, nie widzę dużej różnicy między nimi a oryginałami, za to kaski sporo w kieszeni zostaje, moje ulubione to Actis, kupuję od lat

# malineczka

31.08.2017 14:07

Podobnie jest z active jetami, dobra marka, dobra cena i jakość zadowalająca :) Moim zdaniem warto drukować na zamiennikach.

# did

19.09.2017 12:26

Actve jet i actis to ta sama marka, tylko Actis są bardziej budżetową wersję, do zdjęć na pewno się nie nadadzą ale już do zwykłego domowego wydruku są ok

REKLAMA

# syffffiasta reklama

19.09.2017 12:33

poszedł wino tam, i mrówka siedzi na tomasz tusz woli na rzeka trawa był
nie ma tam nic było dobre to jak wino tra siedem widział i poszedł

# mefjuu

19.09.2017 16:40

dziekuje slicznie za polecenie sklepu dobretonery.pl zamowilem od nich zamienniki i nie zawiodlem sie. Nie wysychaja ani nic, a drukowanie praktycznie identyczne jak na oryginalnych tuszach tylko oczywiscie ponad polowe tansze. Polecam takie rozwiazanie ;)

# leniwy

19.09.2017 20:11

czy można się wysrrrrać nie idąc do kibla

REKLAMA

# bartoszek1

28.09.2017 12:26

hmm... ja sie tak zastanawiam czy jest sens w ogole posiadania drukarki. drozej to wychodzi niz zlecenie druku gdzies na zewnatrz...ceny tonerow powalaja... ja zlecam wydruki wszelkiego rodzaju na http://drukujdobrze.pl - szybko i tanio.

# syfiasssta reklama

28.09.2017 13:04

co za debbbbil od syfiastej reklamy sze.ptanej
ludzie tu reklamują się same najgorsze firmy, na darmowym portalu, reklamowane przez chyba uchodźców
masakra, co za poziom.....

# Wasad

15.07.2019 12:30

Ja polecam zapoznac sie z drukarka 3d, moze trzeba toche zainwestowac ale za to cieszy jak prezent dla dziecka :D
http://www.megafaza.pl/drukarki-3d-rewolucja-w-wielu-branzach/

REKLAMA

# gaweł

21.10.2019 20:19

Ja mam drukarkę L3111 od epsona i dobrze się sprawdza póki co. Ten producent ma dobrej jakości sprzęt, ale i w dobrej cenie. Teraz można jeszcze skorzystać z promocji cashback, także można otrzymać zwrot części pieniędzy za zakupy.

# roszka

30.10.2019 10:55

Te epsony to widzę wszystkie atramentowe na promocji? Poszczególne modele podobne, ale faktycznie można kasę odzyskać, dobre i 100 zlotych.

# Janek665

15.11.2021 11:16

A gdzie zaopatrujecie się zwykle w tusze do drukarek? Bo my zastanawiamy się nad http://offishop.pl/, w bardzo przyzwoitych cenach.

REKLAMA

gu-gusia

16.11.2021 12:30

Na Allegro. Tam ceny są najniższe.
Dodaj wpis:
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać pogrubienie i wpisz [b]. Na końcu pogrubienia wpisz [/b].
Przykład: [b]pogrubienie[/b].
Ustaw kursor w miejscu, gdzie ma się zaczynać kursywa i wpisz [i]. Na końcu kursywy wpisz [/i].
Przykład: [i]kursywa[/i].
Kliknij na ikonkę, która chcesz wstawić w treści w miejscu kursora:
nick (podpis):

LINKI SPONSOROWANE

REKLAMA

Wstąp do księgarni

REKLAMA

Najnowsze informacje w Pulsie Warszawy

REKLAMA

REKLAMA

Majówka 2025 za granicą
Majówka 2025 za granicą

REKLAMA

REKLAMA

Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl
Promocje Cyfrowe.pl

REKLAMA

REKLAMA

Lato 2025
Lato 2025
Lato 2025

Kup bilet

Znajdź swoje wakacje

Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.

Polecamy w naszym pasażu

Wstąp do księgarni