Forum › Bemowo
# jkk 27.04.2018 17:27 |
|
Pomimo ustawienia znaków zakazu zatrzymania i postoju na Coopera ta jedyna praktycznie droga dojazdowa dla tysięcy mieszkańców osiedli wzdłuż Batalionów Chłopskich i Coopera, przy zamknięciu połączenia Batalionów Chłopskich z Lazurową, (obok skromniutkiej Rayskiego wraz z Szeligowską) dalej jest zastawiona około setką parkujących na niej pojazdów. Ciekaw jestem, co będzie się na tej ulicy dziać po zamknięciu Lazurowej. Nawiasem mówiąc, rozwiązanie z całkowitym zakazem postoju na Coopera wydaje się być docelowo najlepszym, wystarczy tylko, obok możliwości parkowania na chodniku po zachodniej stronie ulicy stworzyć kilkanaście miejsc postojowych w pasie zieleni i umożliwić wszystkim kierowcom parkowanie na tych miejscach w ograniczonym zakresie czasowym. Mieszkańcy osiedli mają dużo wolnych miejsc na terenie osiedli.
|
# Hlousekkkk 27.04.2018 22:57 |
|
Mogło by tak zostać na zawsze, odcięte słoje od stoLycy, bezcenne.........
|
# SłoiChrzanowski 27.04.2018 23:35 |
|
Hlousekkk, miasto robi dla nas lepszy dojazd, żeby było nam wygodniej, za to kochamy Warszawę :). Dziękujemy !
|
# Trockiii 28.04.2018 22:17 |
|
Weekend, teraz widać w wawie ilu jest prawdziwych warszawiaków, opustoszałe ulice, wszystkie słoje wróciły na swoje wioski, buahaha
|
# WarszawiakzChrzanowa 29.04.2018 08:57 |
|
Hahaha... a wy dalej leczcie swoje kompleksy :D To na prawdę choroba psychiczna. Mimo, że urodziłem się w Warszawie, chyba nigdy tego nie zrozumiem. Jest mi tylko wstyd za waszą małostkowość i zawiść.
|
# Makar66 07.05.2018 18:49 |
|
#Trockiii napisał(a) 28.04.2018 22:17 Dokładnie, dobrze napisane, może te jebbbbane słoje zostaną na swojej, hahahaWeekend, teraz widać w wawie ilu jest prawdziwych warszawiaków, opustoszałe ulice, wszystkie słoje wróciły na swoje wioski, buahaha |
# Gosc 10.05.2018 22:15 |
|
Znaki zniknely i na nowo mozna parkowac ehhh
|
LINKI SPONSOROWANE
Matura przed Tobą? Poznaj sprawdzone
Kursy Maturalne w Warszawie
Znajdź najlepszy kredyt samochodowy online w Finanse.rankomat.pl
Znajdź swoje wakacje
Najnowsze informacje na TuBemowo
Misz@masz
Artykuły sponsorowane
Kup bilet
Znajdź swoje wakacje
Powyższe treści pochodzą z serwisu Wakacje.pl.